Collaboration Displays

Interactief vergaderen, creëren en delen met Collaboration displays

Nog meer verbonden zijn en productiever samenwerken met je team? Dan biedt een collaboration display misschien wel die functionaliteiten die je zoekt. Deze displays hebben het voordeel dat ze heel intuïtief, als een grote tablet, te gebruiken zijn. Start met een blanco sheet of open bestaande documenten, bewerk en deel ze.

Moeiteloos synchroon (samen)werken

Veel teams moeten werken met tools die onderling niet zijn verbonden. Zij zijn veel tijd kwijt aan het organiseren van hun werkzaamheden, het samenbrengen en informeren van de teamleden en het verwerken c.q. uitwerken van beslissingen en afspraken. Hoe kunnen we externe teamleden meer betrekken en beter op de hoogte houden? Waar kunnen we belangrijke bestanden vinden? Hoe kunnen we vergaderingen productiever maken? Komen deze uitdagingen je bekend voor?

Alles geïntegreerd voor meer productiviteit

Collaboration displays onderscheiden zich doordat alle belangrijke onderdelen, zoals hardware en applicaties, volledig op de toepassing, de gebruiker en op elkaar zijn afgestemd. Alle tools zijn samengebracht in één device, zodat je altijd bij de nodige bestanden kunt, via videoconferencing kunt overleggen met anderen en de bedachte ideeën en plannen meteen kunt delen met je team. Daarbij is op detailniveau aandacht besteed aan beleving, intuïtief gebruik, gemak en veelzijdigheid, waardoor vergaderingen zo eenvoudig en efficiënt mogelijk worden.

Advies, integratie en onderhoud van Collaboration systems

Wij hebben diverse Collaboration displays in ons assortiment, zoals de Surface Hub 2S en Cisco WebEx board en zijn gecertificeerd om deze oplossingen op de juiste manier bij organisaties te implementeren. Onze specialisten denken graag mee welk apparaat voor jouw situatie en omgeving de beste oplossing is.

Bel 015 287 487 of klik op de contactknoppen aan de rechterkant. De CTOUCH Leddura 2Meet en Windows Collaboration Display van Sharp kun je ook direct in onze webshop bestellen.

Ga terug naar de Collaboration beginpagina.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte

Neem een kijkje in onze digitale showroom

Bekijk al onze ruimtes in 360°