IT Patch Management

IT Patch Management, voor zekerheid en vertrouwen

Een IT systeem of netwerkomgeving is nooit klaar. Steeds worden nieuwe features ontwikkeld, verbeteringen aangebracht en onvolkomenheden gerepareerd. Dergelijke updates en upgrades worden door fabrikanten en softwareontwikkelaars veelal door middel van zogeheten patches naar de eindgebruikers verspreid.

Vaak gaat dat niet automatisch. Daarom realiseren wij samen met uw IT afdeling een managed omgeving, waarin wij precies zien welke software nog up-to-date is, voor welke software updates of upgrades beschikbaar zijn en welke software aan vervanging toe is. Als wij een aandachts- of verbeterpunt signaleren, zorgen wij ook voor de oplossing. Afhankelijk van de gemaakte afspraken varieert dit van het instrueren van uw IT verantwoordelijke(n) tot het er autonoom voor zorgen dat het probleem verholpen wordt.

Met behulp van deze intelligente oplossing houdt u uw software up-to-date en veilig, terwijl u tegelijkertijd de prestaties maximaliseert. Tegelijkertijd weet u altijd waar zich de kwetsbare browsers, applicaties en besturingssystemen systemen bevinden, zodat deze snel hersteld kunnen worden om ze daarna automatisch up-to-date te houden. Daarnaast zorgen onze experts ervoor dat de installatie van een patch de werking van andere software zo min mogelijk (negatief) beïnvloedt.

Kortom: als u kiest voor de IT Patch Management service van BIS|Econocom, dan kiest u voor een altijd up-to-date en optimaal functionerende IT omgeving waarin zekerheid en vertrouwen hand in hand gaan.

Benieuwd naar de voordelen van onze IT Patch Management services voor u?
Bel BIS|Econocom: 0180 – 486777, of gebruik de mogelijkheden rechts.

Ga terug naar Managed AV & IT Services.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte