Detachering

Detachering: Wel de voordelen, niet de lasten

Binnen je organisatie gebruik je waarschijnlijk audiovisuele & IT oplossingen, waarmee jij en je collega’s samenwerken, ideeën vormen en plannen presenteren; interactief, visueel en effectief. Je kunt eigenlijk niet meer zonder. Alleen, het ontbreekt je aan kennis om de apparatuur te onderhouden en handen om ze te bedienen. Herkenbaar?

Je moet er op kunnen rekenen

Wij hebben een pool van technici, die op detacheringsbasis kunnen worden ingezet en binnen je organisatie uiteenlopende taken op audiovisueel & ICT gebied kunnen uitvoeren. Het maakt dan niet uit of je werkt met volledig geïntegreerde oplossingen of dat er een tijdelijke oplossing wordt ingezet om de aanwezige capaciteit aan te vullen… Het is een must dat de oplossing doet hij moet doen. Daar moet iedere gebruiker op kunnen rekenen.

Haal alles uit je AV & IT investeringen

Wij zien in de praktijk regelmatig dat niet de volle potentie van de geïntegreerde audiovisuele oplossingen gebruikt wordt. Vaak vanwege gebruikersfouten, verkeerde instellingen, het ontbreken van basiskennis en/of te lang uitgesteld onderhoud. En dat is meer dan alleen vervelend.

Als “even erbij doen” niet meer voldoet

Hoe goed en gebruiksvriendelijk de oplossingen ook zijn, er zijn altijd momenten dat er iemand nodig is om een systeem te resetten, een instelling te wijzigen, een update te verzorgen, onderhoud te plegen etc. En in een kleine organisatie is er bijna altijd wel iemand die dat er even bij doet. Maar in grotere of hele grote organisatie gaat die vlieger niet op. Daar zijn vaak zoveel AV & IT oplossingen geïntegreerd dat je het er niet meer even bij doet. Dan heb je baat bij professionals.

Kies voor AV detachering

Je weet zeker dat je apparatuur en oplossingen altijd perfect zullen functioneren én dat de gebruikers optimaal van je investeringen gebruik maken en profiteren. Kortom: wel de voordelen van technisch toppersoneel, maar niet de uitdagingen (lasten?) van salarisadministratie, loopbaanbegeleiding, evaluatiegesprekken etc..

Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking. Bel BIS|Econocom: 0180 – 486 777 of stuur ons rechtsboven een bericht.

Ga terug naar de Services.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte