Draadloos presenteren

Draadloos beeld presenteren vanaf ieder device

Notebooks, tablets, smartphones. De toestellen op de werkvloer schieten als paddenstoelen uit de grond. En daarmee ook de wens om data van deze apparaten direct te kunnen delen of presenteren aan collega’s, klanten of andere stakeholders. Het liefst zonder gebruik van stickjes, cd’s of kabels. De WePresent en Barco's Clickshare maken dit eenvoudig mogelijk.

Clickshare: in één klik draadloos presenteren

Barco’s ClickShare maakt het ook mogelijk om informatie vanaf laptops draadloos én gelijktijdig te laten zien via projectie, een LCD/LED scherm of digitaal whiteboard. U plugt eenvoudig de one-click USB knop in uw laptop, tablet of smartphone en het beeld wordt in één klik op uw scherm of whiteboard weergegeven. Zelfs geluid wordt meegestuurd en zo over het audiosysteem van de vergaderruimte weergegeven.

Snel verbinden via de Clickshare app

De informatie van tot wel vier apparaten kan tegelijkertijd op het scherm getoond worden. En het systeem geeft automatisch de best mogelijke resolutie weer. Voor het delen van content vanaf uw tablet of smartphone download u eenvoudig de Clickshare app en stuurt u uw presentatie, rapport, foto's, etc. naar het display.

Ontdek welk Barco Clickshare systeem bij u past.


Kortom: de WePresent en Clickshare bieden de mogelijkheid om uw audiovisuele infrastructuur eenvoudig af te stemmen op de toenemende BYOD trend en zo profiteert u op een zeer slimme en kostenefficiënte manier van nog meer presentatiegemak binnen uw vergaderruimtes.

Meer informatie over de WePresent of Clickshare? Bel BIS|Econocom via 015 287 487. Of download onze whitepaper over draadloos presenteren.
Whitepaper draadloos presenteren Een gratis demonstratie? Vul het contactformulier in en kies 'Een vrijblijvende demonstratie'.

Draadloos uw data op uw flatpanel display met de WePresent

De WePresent is een klein apparaat dat lijkt op een router en in iedere willekeurige ruimte geplaatst kan worden. Via de WePresent is het mogelijk om data en video vanaf iedere inputbron – laptop, tablet, smartphone, pc - draadloos te verzenden naar een projector of flatpanel display in die ruimte, zelfs in HD kwaliteit. Denk aan filmpjes en foto's maar ook aan PowerPoint presentaties en muziek. De splitscreen functie maakt het zelfs mogelijk om content van vier devices op het hetzelfde moment op één scherm te tonen.

Veel extra functionaliteit

Er kunnen tot 64 gebruikers tegelijk verbinding maken met de WePresent en eenvoudig het beeld overnemen van andere deelnemers. Ook kunnen de deelnemers slides van de presentatie bekijken en opslaan op hun eigen apparaat (met WiFi). Ook handige extra’s zoals de mogelijkheid een beheerder aan te wijzen, die bepaalt welke inputbron getoond mag worden en wanneer, en de mogelijkheid de WePresent te gebruiken als wireless access point maken hem nog completer en veelzijdiger inzetbaar.

Lees meer over de verschillende WePresent systemen.

Meer lezen over Bring Your Own Device?
Ga terug naar Audiovisueel.

Meer over Draadloos Presenteren