Discussiesystemen

Discussiesystemen met geïntegreerd touch LCD scherm

Herkent u de moeite die het soms kost om een vergadering in goede banen te leiden? Ontbreekt het aan een goede verstaanbaarheid van degene die het woord voert? Is er een taalprobleem? Missen de deelnemers de nodige vergaderdiscipline waardoor iedereen door elkaar spreekt? Zijn ze moeilijk tot de orde te roepen? Dan heeft BIS|Econocom dé oplossing voor u.

De geavanceerde discussiesystemen in het assortiment van BIS|Econocom zorgen voor optimale verstaanbaarheid. BIS|Econocom levert zowel draadloze als draadgebonden conference- en discussiesystemen, inclusief software om relevante data te verzamelen en te tonen, zoals informatie over deelnemers, agenda, spreekvolgorde en stemuitslagen. BIS|Econocom heeft zelfs discussiesystemen met een ingebouwd touch scherm in de discussiepost, waarmee u de beschikbare informatie met een simpele vinger touch inzichtelijk maakt.

Alt tekst

Meningen peilen, stemmen, examineren

Dankzij onze multifunctionele, draadloze stemsystemen, die zowel gepersonaliseerd als anoniem gebruikt kunnen worden, worden de resultaten van stemmingen direct op het touch screen en via de centrale projectie zichtbaar gemaakt. Binnen enkele seconden zijn de resultaten klaar om gepresenteerd te worden. U kunt er ook voor kiezen de resultaten te exporteren naar een rapportageprogramma voor verdere analyse.

BIS|Econocom levert ook discussiesystemen met de unieke eigenschap dat er geen verschil bestaat tussen deelnemerspost en voorzitterspost, zodat één uniform apparaat voor beide posten kan worden gebruikt. De bijzonder geavanceerde anti-afluister technologie in de discussiesystemen van BIS|Econocom zorgt ervoor dat het afluisteren van conferenties, discussies, vergaderingen etc. onmogelijk wordt gemaakt. Aanvullend geldt dat BIS|Econocom discussiesystemen heeft, die beschikken over alle benodigde functies om een professionele simultaanvertaling te realiseren. Doordat sommige van onze discussiesystemen via gewone en voordelige Cat5/Cat6 bekabeling aan de centrale stuureenheid zijn verbonden, blijft de investering voor u relatief laag.

Alt tekst

Een professioneel discussiesysteem is nog maar het begin. Een ruimte krijgt pas echt vorm als het systeem is gekoppeld aan andere vergaderfaciliteiten, zoals een cameravolgsysteem, beelddragers, aanvullende geluidsversterking en een centraal bedieningspaneel. U realiseert een optimaal communicatiesysteem, dat uitblinkt in gemak en mogelijkheden. Precies wat gebruikers vandaag de dag verwachten. De persoonlijke deelnemerspas, die in de post kan worden gestoken, sluit hier op aan. Geheel automatisch worden de voorkeursinstellingen van iedere deelnemer geladen.

Ga terug naar BIS|Econocom Audiovisueel.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte

Referenties

Gemeente Alphen aan den Rijn
Gemeente Alphen aan den Rijn

Volledige interactieve inrichting van raadzaal en 30 presentatieomgevingen

lees meer
Gemeente Leiderdorp
Gemeente Leiderdorp

Het nieuwe gemeentehuis voorzien van oplossingen in raadzaal en vergaderruimtes

lees meer
meer referenties