Integratie services

Voorbereiding en realisatie van een optimale systeemprestatie

Na gunning van een opdracht besteden wij veel aandacht en tijd aan de integratie van uw audiovisuele & ICT oplossingen. Doel hiervan is om een vlekkeloze oplevering te realiseren van een audiovisueel systeem dat volledig voldoet aan uw verwachtingen en waar u met plezier gebruik van maakt.

Om dit te bereiken, hebben wij eigen teams voor:

  • Engineering
  • Programmering
  • Installatie

De kern van onze Engineering service kan worden samengevat in één zin: “zorgen voor een maximale prestatie van de individuele producten binnen een oplossing én een optimale interactie tussen deze producten”. Het resultaat van het werk van onze engineers een goed gedocumenteerd plan van aanpak, inclusief gedetailleerde CAD/CAM tekeningen, een overzichtelijk kapelplan en duidelijke aanzicht en bedradingschema’s.

De verregaande integratie van audiovisuele technologie in een ICT (netwerk)omgeving heeft ervoor gezorgd dat BIS|Econocom veel geïnvesteerd heeft in IT kennis. Dankzij onze Programmering service is iedere configuratie naar wens te programmeren en kunnen diverse oplossingen samen worden gesmolten tot één vlekkeloos werkend systeem. Denk daarbij bijvoorbeeld aan digitale informatiesystemen, room management systemen en het programmeren van de (zeer) geavanceerde besturingssystemen van Crestron, Extron en AMX, waarmee het mogelijk is om alle audiovisuele apparatuur te bedienen via één bedieningspaneel.

Onze installatieservice is het laatste gedeelte van het implementatietraject en omvat zowel het voorbereidende werk, het bevestigen en plaatsen van andere apparatuur, het trekken van de bekabeling en het wegwerken van apparatuur in bijv. het plafond of achter een projectiewand. Iedere installatie wordt door onze VCA** en Siemon Registered Installer gediplomeerde installateurs uitgevoerd. De VCA** onderstreept dat u met BIS|Econocom een partner heeft, waar uw opdrachten in deskundige handen zijn. Of het nu een eenvoudige vergaderruimte met projectie is of dat het gaat om een investering in een internationale roll-out van videoconference.

Ga terug naar de Services.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte