Over ons

Wij creëren een optimaal ingerichte werkomgeving

BIS|Econocom zorgt voor een optimaal ingerichte werkomgeving waarin gebruikers zich comfortabel voelen en waarin zij efficiënt en eenvoudig op een visuele en interactieve manier informatie overdragen, kennis delen, ideeën ontwikkelen en (samen) werken. Dit doen wij door inrichting van de ruimte(s), de te integreren audiovisuele & IT technologie en het gebruik (bricks, bytes & behaviour) centraal te stellen en optimaal op elkaar af te stemmen.

De dienstverlening van BIS|Econocom richt zich op de zakelijke en institutionele eindgebruiker uit vrijwel iedere sector, voor wie wij duizenden ruimtes voor tal van verschillende toepassingen per jaar realise-ren en onderhouden. Bij BIS|Econocom werken zo’n 300 mensen in strategisch gespreide vestigingen in de Nederland en België.

Download onze Corporate brochure

Acht kerncompetenties voor complete ontzorging

BIS|Econocom is onderscheidend in zijn aanpak, kennis en kunde. Onze acht kerncompetenties omvatten de volledige waardeketen van advies, ontwerp, realisatie, onderhoud én beheer van smart buildings, audiovisuele ruimtes en audiovisuele & IT infrastructuren. Van consultancy en interieurontwerp tot project management en installatie; en van programmering en engineering tot preventief onderhoud en gebruikerstrainingen. De combinatie van deze competenties, samen met de schaalgrootte, geeft BIS|Econocom een onderscheidend vermogen én een krachtig profiel.

De keuze van BIS|Econocom om zijn kennis, kunde en activiteiten in kerncompetenties onder te brengen, resulteert in positieve synergie-effecten, de realisatie van de beste oplossingen en het aanbod van alle AV & IT disciplines onder één dak. De kerncompetenties van BIS|Econocom zijn:

BIS|Econocom Services: IT, Audiovisueel en Creative

De service van BIS|Econocom omvat het gehele traject van ruimte-inrichting en de realisatie en integratie van AV & IT oplossingen; inclusief trainingen, preventief en correctief onderhoud. Daarnaast heeft BIS|Econocom een repair center en een customer service & support afdeling, die ook via video, chat en remote (op afstand) service verleent.

Verder levert BIS|Econocom integraal systeembeheer en zijn wij uw partner voor hosting services. Ook kunt u de productie van uw digital signage content, presentaties, instructievideo’s en bedrijfsfilms met een gerust hart aan onze specialisten overlaten.

Ons complete servicepakket garandeert niet alleen deskundig advies, maar ook extra zekerheid en professionele ondersteuning.

AV-as-a-Service

Econocom take over BIS|Econocom

Als 100% dochter van de internationale Econocom groep biedt BIS|Econocom iedere afnemer de mogelijkheid om al zijn oplossingen en diensten as-a-service af te nemen. Dit houdt in dat de opdrachtgever niet meer vooraf investeert, maar alleen nog maar betaalt voor het gebruik. Daarmee spelen wij in op de trend van bezit naar gebruik, met alle (budgettaire) voordelen van dien. De mogelijkheid van AV-as-a-Service biedt opdrachtgevers de kans om hun organisatie met technologische innovatie te laten groeien, zonder dat dat ten koste gaat van liquide middelen. Zij houden cash vrij voor kernactiviteiten en zijn niet verplicht de apparatuur af te schrijven.

Gespecialiseerde marktteams

BIS|Econocom heeft gespecialiseerde marktteams, waarvan de teamleden specialistische kennis en ervaring hebben binnen de betreffende doelmarkt. Door de inzet van marktteams zijn onze klanten er zeker van dat ze de meest optimale oplossing voor hun situatie geadviseerd krijgen. Een ander voordeel is dat de BIS|Econocom marktteams de ontwikkelingen en behoeften die ze in hun markt signaleren terugkoppelen naar onze fabrikanten, die deze informatie gebruiken voor hun R&D-programma’s. Zo worden producten en oplossingen steeds beter op de marktwensen afgestemd.

PSNI Global Alliance

PSNI Global Alliance

BIS|Econocom is ook lid van de PSNI Global Alliance. Op verzoek van de PSNI Global Alliance vertegenwoordigt BIS|Econocom deze alliantie in zowel Nederland als België. PSNI is een serieus en alom gerespecteerd netwerk van professionele AV & IT bedrijven, die in hun thuismarkt stuk-voor-stuk boven het maaiveld uitsteken vanwege hun kwaliteit, kennis en toegevoegde waarde, niet in het minst door de breedte en inhoud van hun portfolio oplossingen en services. Door binnen het netwerk met gerenommeerde partners samen te werken én kennis te delen, kunnen wij onze internationale klanten nog beter ondersteunen. Lees op deze pagina meer over de toetreding van BIS|Econocom tot de PSNI Global Alliance op onze nieuwspagina.

BIS|Econocom & het milieu

Duurzaam ondernemen staat bij BIS|Econocom hoog in het vaandel. Wij streven naar een verantwoord evenwicht tussen de financiële aspecten van de bedrijfsvoering en de sociale en ecologische kant. Hierbij staan de pijlers people, planet, profit centraal. Duurzaamheid raakt steeds verder geïntegreerd in zowel onze bedrijfsvoering, groeistrategie als dagelijkse activiteiten. De ISO 14001 certificering van BIS|Econocom NL is hier een bevestiging van.

Innovation Centers

Alle BIS|Econocom vestigingen beschikken over een volledig ingericht Innovation Center waar bezoekers kunnen zien en ervaren wat wij bedoelen met ruimte-inrichting en complete AV & IT oplossingen. Een bezoek geeft u een duidelijk beeld van de veelzijdige mogelijkheden, die wij voor u in huis hebben. Complete ruimtes en AV & IT oplossingen waarbij beeld, licht, geluid en IT-infrastructuur volledig op elkaar én op uw behoeften zijn afgestemd.

BIS|Econocom vestigingen

BIS|Econocom is strategisch gevestigd bij belangrijke economische centra in België en Nederland. Op afspraak is er in onze vestigingen een specialist van BIS|Econocom aanwezig om vragen te beantwoorden en om in een persoonlijk gesprek met de klant na te gaan welke mogelijkheden er zijn om aan de bestaande wensen te voldoen.

Dochter Econocom

BIS|Econocom is 100% eigendom van Econocom. Econocom ontwerpt, financiert en begeleidt de digitale transitie van bedrijven. Met meer dan 10.000 medewerkers actief in 19 landen en een omzet van meer dan €2,5 miljard, heeft Econocom alle vereiste kwaliteiten in huis om de implementatie van grootschalige digitale projecten te waarborgen; consultancy, sourcing, technologisch beheer en financiering van digitale assets, infrastructuur-, applicatie- en business solution services en projectfinanciering. Beide organisaties versterken elkaar. Econocom financiert de digitale transformatie binnen organisaties van iedere grootte en in elke branche, BIS|Econocom heeft de technologische kennis en het ecosysteem om deze transformatie op audiovisueel & IT gebied te realiseren.

Bel het hoofdkantoor: 015 287 487 .

Meer over ons

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte

Nieuws

Econocom Groep lanceert Gather – Pionier in de evolutie van audiovisuele, UC & IT-oplossingen

Econocom Groep lanceert Gather – Pionier in de evolutie van audiovisuele, UC & IT-oplossingen

Kom de nieuwe Yealink meetingroom ontdekken!

Kom de nieuwe Yealink meetingroom ontdekken!

Econocom ontvangt gouden medaille van Ecovadis

Econocom ontvangt gouden medaille van Ecovadis

nieuws