Interactive wayfinding

Duidelijke en overzichtelijke bewegwijzering

Traditioneel geprinte bewegwijzering wordt steeds vaker vervangen door digitale bewegwijzering. Niet gek, want zuilen en centrale LCD informatieschermen bieden dezelfde informatie als statische borden maar dan inclusief de mogelijkheid om de informatie op ieder moment van de dag aan te passen en aan te vullen. Uw wayfinding als onderdeel van uw communicatiestrategie.

Eén informatieplatform voor al uw informatie
Het grootste voordeel van in uw narrowcasting systeem geïntegreerde wayfinding is dat u voortaan nog maar één platform heeft voor al uw publieke communicatie in en rondom uw gebouw. Naast het weergeven van slimme route-informatie is het mogelijk om (tegelijkertijd) allerlei andere soorten informatie te tonen, zoals verkeersinformatie, het laatste nieuws, belangrijke mededelingen en/of uw dagaanbieding(en). Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat u kunt communiceren. U heeft volledig de regie.

Route-informatie altijd aanpasbaar
Digitale bewegwijzering heeft als groot voordeel dat de route-informatie altijd aanpasbaar is. Het gebruik van uw gebouw is dynamisch, dus uw bewegwijzering zou dat ook moeten zijn. Een kapotte lift? Geen probleem, de route wordt hier direct op aangepast. Afdelingen die verhuisd zijn? U past het eenvoudig aan in uw gebruiksvriendelijke narrowcasting software. Een tijdelijke verbouwing? In plaats van overal handgeschreven A4tjes met de aangepaste routing wordt er op uw informatieschermen getoond in welke richting men zich moet begeven om op de juiste plek te komen. Professioneel. Precies zoals u over wilt komen.

Interactieve bewegwijzering
Naast het zenden van informatie naar uw “publiek” met behulp van informatiedragers zoals LCD schermen is het ook mogelijk om uw wayfinding interactief te maken. Met een vingertouch op bijvoorbeeld een informatiezuil kan de bezoeker die informatie opvragen waar hij of zij in geïnteresseerd is. Denk aan het opzoeken van je lievelingswinkel in een groot winkelcentrum of een bepaalde gate op het vliegveld. Naast route-informatie kunnen ook openingstijden worden getoond, aanbiedingen of andere informatie die op dat moment interessant of relevant is.

BIS|Econocom verzorgt uw gehele oplossing van A tot Z
BIS|Econocom verzorgt uw narrowcasting oplossing van A tot Z. Zo kijken we samen eerst naar uw gebouw en de te verwachten bezoekersstromen. Aan de hand van die informatie kan er een plan gemaakt worden welke soort informatiedragers waar nodig zijn en welke type informatie op welk scherm getoond moet worden. Alle hard- en software wordt professioneel geïnstalleerd en de content geïmplementeerd.

BIS|Econocom Creative verzorgt het design van uw wayfinding content
BIS|Econocom Creative neemt de grafische weergave van de informatie op uw informatieschermen voor zijn rekening. Onze designers kunnen u hierbij geheel ontzorgen. Denk aan de grafische weergave van uw gebouw in 2D of zelfs 3D en het verzorgen van de layout van uw narrowcasting presentatie in uw huisstijl. Uiteraard aangevuld met informatiefeeds die voor uw publiek interessant zijn, zoals nieuws, weer en verkeersinformatie. Onze designers kennen de software en werken nauw samen met de BIS|Econocom projectmanager. Alles wordt perfect op elkaar afgestemd. Een extern bureau voor het design van uw presentatie is niet nodig.

Meer informatie?
Wilt u ook uw huidige wayfinding systeem vervangen door een digitale oplossing en profiteren van alle voordelen? Of wilt u wayfinding integreren in uw bestaande narrowcasting systeem? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies.

Bel BIS|Econocom: 015 287 487 of neem contact op via het contactblok rechts.

Ga terug naar BIS|Econocom Smart Buildings.

Gratis advies over Interactive wayfinding? Vraag het een expert:

015 287 487
Vraag / Offerte