Huddle Room

Huddle Solutions voor informeel en ad hoc overleg

Bestaat bij jou op kantoor ook de behoefte om met collega’s ad hoc even te kunnen zitten voor overleg of om samen aan een project te werken? Hiervoor heeft BIS|Econocom een volledige line-up Huddle Solutions ontwikkeld. Laagdrempelige alles-in-één samenwerkplekken voor teams tot vijf personen.

Alles-in-een oplossing

In deze samenwerkplekken is alles om efficiënt te kunnen samenwerken stijlvol in het meubel geïntegreerd. Een 49 inch display (124 cm), 230V aansluiting, USB connectie, draadloze oplaadmogelijkheden en de mogelijkheid om zowel bedraad als draadloos de beelden van een laptop of mobile device op het scherm te tonen. Heel functioneel. Zodra iemand in de Huddle plaatsneemt gaat het scherm automatisch aan en worden instructies getoond om een eigen device aan te sluiten. Door deze laagdrempeligheid kan echt iedereen binnen jouw hier gebruik van maken.

bis huddle room inrichting

Vaste modules voor uniformiteit en flexibiliteit

Er zijn verschillende Huddles beschikbaar. Zowel voor staand als voor zittend overleg en met meer en minder privacy. Alle Huddle Solutions zijn modulair opgebouwd. Daardoor zijn verschillende Huddles prima in dezelfde ruimte te plaatsen met behoud van uniformiteit; zowel op het gebied van esthetiek als technologie. Doordat de Huddles geheel op zichzelf staan, is het verplaatsen van een Huddle Solution geen probleem en blijf je volledig flexibel voor wat betreft de indeling van de ruimte(s).

De BIS|Econocom Huddle Solutions:

  • zijn dé oplossing voor kleine ad hoc meetings binnen iedere organisatie
  • nodigen uit tot kort overleg
  • zijn functioneel en gebruiksvriendelijk
  • zijn facilitair beheersbaar
  • kosten een fractie van een complete vergaderruimte
Bekijk de line-up Huddle Solutions in onze brochure.

Huddle Solutions Brochure 

Probeer zelf de Huddle Solutions

Wil je de Huddle Solutions in het echt zien en gebruiken? Je bent van harte welkom voor een kop goede koffie bij ons op kantoor. Bel 015 287 487 voor een afspraak of neem contact op via het formulier rechts.


Ga terug naar het ruimte-overzicht.