AV Fleet Management

AV Fleet Management: dicht de kloof tussen mens en technologie

Onderlinge verbondenheid… de overvloed aan technologische mogelijkheden om mensen samen te brengen en samen te laten werken, heeft onze levens ingrijpend veranderd. We leven midden in een "connectiviteitsrevolutie", met grote gevolgen voor de manier waarop organisaties hun medewerkers faciliteren én hoe zij deze faciliteiten beheren.

Explosie aan apparatuur

Allerlei nieuwe technologieën, slimme hardware en nog slimmere software stimuleren de onderlinge samenwerking tussen collega's, klanten en leveranciers. De organisaties die hier maximaal van profiteren, zijn die organisaties die technologie inzetten om mensen bij elkaar te brengen, te inspireren en oplossingen te bieden waarmee zij kunnen innoveren en hun productiviteit verbeteren.

Software voor AV fleet management

Hoe houd je die explosie aan apparatuur beheersbaar? Hoe behoud je het overzicht als het aantal geïnstalleerde audiovisuele & IT oplossingen toeneemt? Een vraag die wij in de praktijk steeds vaker tegenkomen. Het antwoord op die vraag bieden wij met onze speciale platformonafhankelijke software voor AV fleet management. Wij integreren alle apparatuur in één platform en zorgen via een overzichtelijke interface voor optimale controle, analyse, beheer en gebruikersinteractie.

  • Creëer inzicht, overzicht, beheersing
  • Gebruiksvriendelijke, overzichtelijke interface
  • Automatisering van apparaat-/systeemonderhoud
  • Apparaat- en systeemanalyse voor besluitvorming
  • Flexibel te schalen
  • Verbeterde ervaring voor eindgebruikers
  • Realtime ondersteuning vermindert technische storingen

Serieuze benadering van volwassen technologie

AV fleet management… Misschien een term waar je aan moet wennen, maar nu AV & IT technologie een volwassen plaats innemen in bijna iedere organisatie, is het ook tijd om monitoring, beheer, onderhoud en analyse serieus te nemen. En daar hoort een serieuze aanpak bij: AV fleet management.

Wij komen graag bij je langs om AV fleet management te bespreken. Nodig jij ons uit? Bel BIS|Econocom: 015 - 287487 of gebruik een van de contactmogelijkheden rechts.

Ga terug naar Managed AV & IT Services.

Gratis advies? Vraag het een expert:

015 287 487
Vraag / Offerte