Digitale receptie

Automatiseer uw onthaal: snel én veilig

Als organisatie wil je een moderne en professionele indruk achterlaten bij je bezoekers. Een traditionele receptie met papieren bezoekerslijst kan vandaag de dag niet meer. Zowel de verwachting van je klant als de privacy wetgeving vraagt om moderne oplossingen voor bezoekersontvangst. Met een systeem voor digitale bezoekersregistratie stroomlijn je het hele proces, van uitnodiging tot vertrek, en zorg je voor een professionele uitstraling naar je bezoekers; 100% AVG-proof.

Gastvrije en professionele uitstraling

Het bezoekersregistratie systeem zorgt voor optimale gastvrijheid en een professionele eerste indruk. Dit begint al bij de uitnodigingsmail met routebeschrijving, parkeerinstructie, QR-code en bezoekers WiFi. Door de e-mail en het aanmeldscherm op de tablet in jouw huisstijl vorm te geven creëer je gelijk herkenbaarheid.

Veiligheid en inzicht in bezoekersdata

In het dashboard heb je realtime inzicht in bezoekers die aanwezig zijn; bij noodgevallen kan er direct een lijst uitgedraaid worden voor ontruiming. Bovendien bieden de bezoekersdata inzicht in piekdagen en -tijden, waarmee jij je faciliteiten kunt optimaliseren en inzetten voor eventuele opvolging van het bezoek. In het aanmeldproces is het mogelijk om bezoekers verplicht bv. je NDA, huisregels, veiligheidsinstructie etc. te laten tekenen.

Bel BIS|Econocom of gebruik het contactblok rechts.

Ga terug naar Room- & deskbooking.

Extra informatie over:

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte

Nieuws

Econocom Groep lanceert Gather – Pionier in de evolutie van audiovisuele, UC & IT-oplossingen

Econocom Groep lanceert Gather – Pionier in de evolutie van audiovisuele, UC & IT-oplossingen

Kom de nieuwe Yealink meetingroom ontdekken!

Kom de nieuwe Yealink meetingroom ontdekken!

Econocom ontvangt gouden medaille van Ecovadis

Econocom ontvangt gouden medaille van Ecovadis

nieuws