Architectuur & Inrichting

Ontwerp, advies en inrichting van audiovisuele ruimtes

Beleving! Misschien een modewoord, maar wel een woord dat er toe doet. Ook als het gaat om de inrichting van ruimtes om te vergaderen en presenteren. Want, veel meer dan een aantal jaar geleden, draagt ook de beleving bij aan de effectiviteit van uw vergaderingen, presentaties, brainstorm sessies en trainingen. Om de juiste beleving te creëren is het van groot belang dat alle elementen in uw vergaderruimte of presentatieruimte optimaal op elkaar zijn afgestemd.

Veel aandacht voor interieur, meubilair, de stijl en verlichting

Juist daarom vertrouwt u voor de totaalinrichting van uw ruimtes met integratie van audiovisuele oplossingen de gediplomeerde interieurarchitecten en specialisten van BIS|Econocom Architectuur & Inrichting. In de ontwerpen van onze interieurarchitect wordt veel aandacht besteed aan het interieur, meubilair, de stijl en het verlichtingsplan. Natuurlijk ontbreekt een inspirerend kleuradvies daarbij niet en past het gehele ontwerp prima bij uw huisstijl.

Uw ruimte vooraf in 3D gevisualiseerd

Vanzelfsprekend presenteren wij de ruimtes, die wij speciaal voor u hebben ontworpen, middels prachtige 3D visualisaties aan u. U ziet in één oogopslag wat u precies mag verwachten en krijgt direct een gevoel bij hoe uw ruimte er uit zal gaan zien. Onze ervaring is dat deze manier van ontwerp en inrichting van vergaderruimtes, presentatieruimtes en andere audiovisuele ruimtes veel beslissers helpt bij het besluitvormingstraject.

Audiovisuele & ICT oplossingen perfect in harmonie met de ruimte

Niet onbelangrijk om te vertellen, is dat ook de volledige Audiovisuele & ICT apparatuurkeuze in het ontwerp wordt betrokken, zodat er een perfecte harmonie ontstaat tussen de te integreren Audiovisuele & ICT oplossingen en de ruimte zelf. Een haromie, die bijdraagt aan de beleving, die vandaag de dag zo belangrijk is om effectief te kunnen vergaderen en presenteren; en waarmee u uw getalenteerde medewerkers een extra reden geeft om voor uw organisatie te (blijven) werken.

Onze interieurarcitecten ontwerpen ook graag voor u

Kortom: vraag de interieurarchitecten van BIS|Econocom een schitterend gevisualiseerd concept te ontwerpen voor de voor u optimale ruimte(s) om te kunnen werken, presenteren, informeren en/of communiceren. Bel BIS|Econocom 015 287 487 of vul het contactformulier rechts in voor advies.

ontwerp van maatwerk meubilair

Meer over BIS|Econocom Architectuur & Inrichting