IT Monitoring & IT Reporting

IT Monitoring & IT Reporting, altijd inzicht en overzicht

Om een goede werking van uw netwerkomgeving en de daarin geïntegreerde software en hardware te garanderen, is het noodzakelijk dat servers en werkstations goed in de gaten worden gehouden en periodiek worden beheerd. Daarbij is het belangrijk dat er aandacht wordt besteed aan o.a. de monitoring van beschikbare schijfruimte, logfiles, database size, server logfiles en antivirus status.

Met onze IT Monitoring service bieden wij een compleet inzicht in de gezondheid en de prestaties van uw netwerk. Goed nieuws voor IT-beheerders dus. Met een webbased dashboard zal BIS|Econocom als uw monitoring partner uw servers, pc’s en laptops zo efficiënt mogelijk laten werken. Problemen worden vroegtijdig gesignaleerd zodat deze hersteld worden voordat de prestaties er onder lijden. Via geautomatiseerde, naar wens te configureren controles en waarschuwingen, wordt tijd bespaard en stellen wij uw IT-beheerders in staat om het netwerk van uw organisatie echt “de baas” te zijn.

Met onze IT Monitoring services nemen wij u deze verantwoordelijkheid uit handen. Daarnaast presenteren wij al onze bevindingen in overzichtelijke rapportages, waarin de nodige grafieken, tabellen en statistieken een compleet overzicht geven en het juiste inzicht bieden in de “health score” van uw IT omgeving en de te ondernemen acties.

Benieuwd naar de voordelen van onze IT monitoring services voor u? Neem vrijblijvend contact op.
Bel BIS|Econocom: 0180 – 486777, of gebruik de mogelijkheden rechts.

Ga terug naar Managed AV & IT Services.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte