Huddle Solutions

Complete line-up Huddle Solutions voor informeel en ad hoc overleg

Binnen veel organisaties bestaat de behoefte om met enkele mensen ad hoc even snel ergens te kunnen gaan zitten voor informeel teamoverleg of om samen aan een project te werken. Om aan deze behoefte te voldoen, heeft BIS|Econocom een volledige line-up Huddle Solutions ontwikkeld, die bestaat uit verschillende alles-in-een oplossingen die uitnodigen om snel en efficiënt samen te werken. Alle Huddle Solutions zijn verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen en met verschillend meubilair, zodat de oplossing naadloos in uw omgeving opgaat. Ontdek hier onze ideale meeting bubble.

Alles-in-een oplossing

De Huddle Solutions zijn modulaire oplossingen die vrij in een ruimte geplaatst kunnen worden. Onze Huddles bieden, afhankelijk van de uitvoering, plaats aan teams tot vijf personen. Deze samenwerkplekken zijn allemaal voorzien van een laatste generatie 49 inch LED/LCD scherm (124 cm), 230V, USB en draadloze oplaadmogelijkheden én de mogelijkheid om zowel bedraad als draadloos de beelden van een laptop of mobile device op het scherm te tonen. Door slimme sensoren gaat de beelddrager automatisch aan wanneer iemand in de Huddle plaatsneemt en worden er op het scherm instructies gegeven voor het aansluiten van een eigen device. Dit zorgt ervoor dat echt iedereen gebruik kan maken van de Huddle Solutions.

Vaste modules zorgen voor uniformiteit en flexibiliteit

Er zijn verschillende Huddles beschikbaar. Zowel voor staand als voor zittend overleg en met meer en minder privacy. Doordat alle Huddle Solutions geheel modulair zijn opgebouwd, profiteert u van een aantal voordelen. Zo kunt u ervoor kiezen om diverse typen Huddles te plaatsen met behoud van de uniformiteit binnen uw organisatie; zowel op het gebied van esthetiek als voor wat betreft de technologie. Doordat het uiterlijk en het gebruik van de verschillende Huddles in grote lijnen hetzelfde is, kan iedere Huddle voor specifieke toepassingen met hetzelfde gemak gebruikt worden; als aanlandplek, ankerpunt, samenwerkplek etc. En doordat de Huddles geheel op zichzelf staan, is het verplaatsen van de Huddle Solutions geen probleem en blijft u volledig flexibel voor wat betreft de indeling van uw ruimte(s).

Leverbaar in grijs en wit

De Huddle Solutions zijn uitgevoerd in geheel wit, of geheel grijs. De matte structuur geeft het meubel een chique uitstraling zonder hinderlijke vingerafdrukken. Doordat de verschillende Huddles modulair zijn samen te stellen, is de levertijd van een Huddle zeer kort. Als u wilt kunt u binnen enkele weken de oplossing al gebruiken op kantoor.

De ideale oplossing voor kleine meetings!

Kortom de Huddles zijn ontwikkeld met de focus op functionaliteit, nodigen uit tot kort overleg, zijn facilitair beheersbaar en kosten een fractie van een complete vergaderruimte. Daardoor zijn de Huddle Solutions dé ideale oplossing voor kleine ad hoc meetings binnen iedere organisatie.

De line-up Huddle Solutions bestaat uit:

Huddle Active

Huddle Lounge

Huddle Focus
Huddle Engage
Huddle Coupé


Ga terug naar de Collaboration hoofdpagina.


Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Wachtruimte
Wachtruimte

De juiste ambiance in uw wachtruimte

lees meer
Boardroom
Boardroom

Functionaliteit en esthetiek gaan hand in hand

lees meer
Vergaderruimte
Vergaderruimte

Efficiënt vergaderen in de juiste ambiance

lees meer
meer ruimtes