Huddle Rooms

Op maat: de BIS|Econocom Huddle Room

Heeft u ooit een meeting willen organiseren op kantoor, maar vastgesteld dat alle ruimtes volzet waren? Geen plaats meer om het kantoor verder uit te breiden? Gefrustreerd door het alledaagse lawaai op kantoor?

Verhoogde interactie & productiviteit

Een Huddle Room is een compacte vergaderruimte voor 3 tot 4 personen waar creativiteit en interactie gestimuleerd worden; ook via het gebruik van collaboration tools die een hefboomeffect creëren en stimulerend werken. Studies tonen aan dat 52% van alle vergaderruimtes de technologie en de opties van een Huddle room bezitten. Dit toont aan dat het niet om een hype of een gadget gaat. Naast dit systeem hebben we voor kleinere oppervlaktes ook veel alternatieven..

Veelzijdige oplossing

De BIS|Econocom Huddle Room oplossing heeft als voordeel dat de ruimtes onafhankelijk van het kantoorgebouw kunnen gecreëerd worden. De functionele ruimte-in-ruimte-oplossing heeft een systematisch design en biedt een ruimte aan van hoogstaande kwaliteit op gebied van akoestiek, verlichting en beschikt bovendien over een perfect ventilatiesysteem. Bij deze veelzijdige meeting-pods kunt u kiezen uit verschillende glassoorten, stevige en akoestische panelen met optioneel een glasfolie voor uw privacy. Wenst u graag alles draadloos? Of steekt u nog altijd graag uw HDMI-plug in een vaste terminal? Of zou u graag over beide opties willen beschikken?

Concepten

Wij beschikken over plug-and-play-oplossingen voor uw Huddle room zoals de Surface Hub. Indien u liever iets anders zou willen... een touch screen van Avocor, Samsung of Sharp, een specifieke PTZ camera, een ruisonderdrukkingssysteem, een soundbar enz. – dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Laat BIS|Econocom je begeleiden.

Wat zijn de voordelen van een Huddle room?

Eerst en vooral vindt u Huddle rooms in open werkplekken en kantoren. Hier functioneren zij als een ideale ruimte om privacy te creëren en gefocust te blijven. De voordelen?

  • het bevordert de samenwerking
  • niet verplicht om te reserveren
  • verhoogde concentratie
  • verhoogde productiviteit
  • lagere kosten in vergelijking met een volledige vergaderzaal
  • flexibiliteit (modulair en verplaatsbaar)

Telefoon booth?

Tevens beschikbaar en volledig op maat aan te kleden: de geluidsdichte telefooncel!

Wilt u meer informatie over onze Huddle Room mogelijkheden? Neem contact op met BIS|Econocom.
Bel 015 287 487 of gebruik de contactmogelijkheden rechts bovenaan.

Gratis advies? Vraag het een expert:

015 287 487
Vraag / Offerte

Nieuws

Econocom Groep lanceert Gather – Pionier in de evolutie van audiovisuele, UC & IT-oplossingen

Econocom Groep lanceert Gather – Pionier in de evolutie van audiovisuele, UC & IT-oplossingen

Kom de nieuwe Yealink meetingroom ontdekken!

Kom de nieuwe Yealink meetingroom ontdekken!

Econocom ontvangt gouden medaille van Ecovadis

Econocom ontvangt gouden medaille van Ecovadis

nieuws