Collaboration

Online samenwerken, delen en presenteren via video

Partner voor de uitrol, integratie en onderhoud van uw Collaboration systeem

De wereld is klaar voor Collaboration, uw organisatie ook? BIS|Econocom is uw partner voor de uitrol, integratie, installatie en onderhoud van uw Collaboration systeem. Onze gespecialiseerde adviseurs kunnen u met al uw vragen helpen. Het feit dat wij als een van de weinige leveranciers Microsoft Certified, Polycom Platinum Partner en Cisco TelePresence Video Advanced Authorized Technology Partner zijn, geeft u het vertrouwen dat u nodig heeft. Daarnaast mogen wij ook Starleaf en Logitech collaboratie systemen deployen en onderhouden.

Kies ook voor Collaboration in uw organisatie.
Bel 015 287 487 , chat of vul ons contactformulier in.

Online “video collaboration” is samenwerken, informatie en ideeën uitwisselen via internet. Elkaar op het web ontmoeten en via handige tools eenvoudig applicaties, documenten en zelfs complete desktop met elkaar delen. Naast het delen en presenteren van informatie kunnen deelnemers ook op afstand de computers van andere deelnemers overnemen, en zo een helpdesk omgeving creëren.

Collega’s, partners etc., die op verschillende locaties werken, hebben met online video collaboration de ultieme mogelijkheid om samen te werken in een virtuele omgeving. Gebruikers van video collaboration geven aan het een vitaal communicatie-instrument te vinden met grote, positieve impact. Naast kostenreductie zijn verhoging van de productiviteit en procesefficiency belangrijke resultaten van video collaboration.

Informatie delen onafhankelijk van het device en de communicatievorm

De vraag om informatie te kunnen delen, ongeacht waarvan deze informatie afkomstig is én onafhankelijk van het device en de communicatievorm, groeit al jaren. Enkele grote aanbieders, zoals Polycom, Cisco en StarLeaf, spelen hierop in en hebben hun oplossingen voor videocommunicatie inmiddels doorontwikkeld om de optimale Collaboration beleving te bieden. Het zijn onder andere deze fabrikanten die Collaboration gemaakt hebben tot wat het nu is: de meest uitgebreide vorm van videoconferencing.

Collaboration implementeren in uw organisatie

U kent waarschijnlijk de voordelen van videocommunicatie en Collaboration, zoals kostenbesparing, efficiënter vergaderen, meer kennisdeling, hogere productiviteit en een betere samenwerking. Dan heeft u de beslissing om Collaboration in uw organisatie te implementeren vast al genomen.

Of twijfelt u nog? Vraagt u zich misschien af hoe vaak uw medewerkers in de praktijk met Collaboration aan de slag zullen gaan? Echt van Collaboration zullen profiteren? Bent u niet helemaal zeker van de ROI van Collaboration? Of vraagt u zich af of Collaboration wel gebruiksvriendelijk genoeg is voor al uw collega’s? Is Collaboration klaar voor een brede adoptie binnen uw organisatie? En omgekeerd?

Veel vragen, die wij graag in een persoonlijk gesprek beantwoorden. Onderbouwd met overtuigende Collaboration voorbeelden uit de praktijk.

Meer over BIS|Econocom Collaboration

Gratis advies over Collaboration? Vraag het een expert:

Bel

015 287 487

Wij bellen je ook graag:

Chat direct
Mail
Ontvang je offerte

Branche

Zakelijke markt
Zakelijke markt

Professionele audiovisuele oplossingen voor zakelijke en institutionele markten

lees meer
Overheid
Overheid

Transparante communicatie en effectieve informatieoverdracht binnen overheden

lees meer
Defensie & Beveiliging
Defensie & Beveiliging

Optimale Interactie. Vergroot uw efficiency en slagkracht

lees meer
meer branches

Nieuws

ClickShare CSE-200+, de nieuwe standaard?

ClickShare CSE-200+, de nieuwe standaard?

Waarom iedere ruimte video verdient en hoe je dit realiseert

Waarom iedere ruimte video verdient en hoe je dit realiseert

De revolutionaire Samsung FLiP nu ook in 65 inch (165 cm)

De revolutionaire Samsung FLiP nu ook in 65 inch (165 cm)

nieuws