Cisco Spark Board

Cisco Spark Board: interactief vergaderen, creëren en delen

Wilt u meer verbonden zijn en nóg productiever terwijl u samenwerkt met uw teams? Dan biedt het Cisco Spark Board misschien wel de juiste oplossing voor uw situatie. Het Spark Board is de nieuwe Cloud gebaseerde collaboration-oplossing met touch-interface van Cisco. Maar wat biedt het Cisco Spark Board? Hoe verhoudt dit apparaat zich tot de Cisco Spark service? En hoe zorgt de combinatie Spark service en Spark Board ervoor dat uw team efficiënter en productiever wordt?

Cisco Spark, uitkomst voor uw uitdagingen

Een spreadsheet voor dit, een app voor dat, een service voor weer iets anders… veel teams moeten werken met tools die onderling niet zijn verbonden. Zij zijn veel tijd kwijt aan het organiseren van hun werkzaamheden, het samenbrengen en informeren van de teamleden en het verwerken cq uitwerken van beslissingen en afspraken. Hoe kunnen we externe teamleden meer betrekken en beter op de hoogte houden? Waar kunnen we belangrijke bestanden vinden? Hoe kunnen we vergaderingen productiever maken? Komen deze uitdagingen u bekend voor? Dan biedt Cisco Spark uitkomst.

Moeiteloos synchroon (samen)werken

Cisco is van mening dat collaboration eenvoudig moet zijn en dat de technologie geen belemmering mag vormen om samen te werken. Daarom vermindert Cisco Spark de stress van het switchen tussen verschillende tools en zorgt deze service dat uw team moeiteloos synchroon werkt. Cisco Spark is cloud gebaseerd en combineert berichten, telefoongesprekken, vergaderingen en het delen van bestanden in één pakket, met gebruiksvriendelijke apps voor computers en mobiele telefoons. Dankzij Cisco Spark krijgt u samen meer gedaan; waar ter wereld uw teamleden zich ook bevinden.

Cisco Spark Board, de volgende stap

Tijdens vergaderingen komen teams met geweldige ideeën en stellen ze belangrijke plannen op. Juist daarom wil Cisco met het Spark-platform uw vergaderingen zo eenvoudig en efficiënt mogelijk maken. Niet verwonderlijk dat Cisco als de volgende stap in de ontwikkeling van het Spark platform het Cisco Spark Board introduceert. Hiermee worden fysieke en virtuele vergaderingen nog productiever.

Interactief tablet en whiteboard in één

Cisco Spark Board is een teamtablet van 55 inch of 70 inch waarmee u digitaal kunt vergaderen en presentaties kunt geven en dat u als whiteboard kunt gebruiken. De tablet bevindt zich in fysieke vergaderruimtes, maar is volledig geïntegreerd met de Cisco Spark-service. U kunt bijvoorbeeld alle bestanden die via Cisco Spark worden gedeeld, eenvoudig openen en via Spark Board presenteren. Van de ideeën die u op het whiteboard van Spark Board hebt genoteerd, wordt automatisch een snapshot opgeslagen op Cisco Spark, zodat niemand in het team deze na afloop van een vergadering hoeft te missen.

De invloed van Cisco Spark en Spark Board op teamwork?

Vergaderen, creëren, delen – werk samen met uw team binnen één beveiligde ruimte. Met Cisco Spark en Spark Board bent u verzekerd van een continue workflow, voor, tijdens en na vergaderingen, ongeacht of u op kantoor bent of op afstand werkt.

Wilt u meer informatie over Cisco Spark en Spark Board? Neem contact op met BIS|Econocom.
Bel 0180 – 486777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Gratis advies? Vraag het een expert:

015 287 487
Vraag / Offerte

Nieuws

Econocom Groep lanceert Gather – Pionier in de evolutie van audiovisuele, UC & IT-oplossingen

Econocom Groep lanceert Gather – Pionier in de evolutie van audiovisuele, UC & IT-oplossingen

Kom de nieuwe Yealink meetingroom ontdekken!

Kom de nieuwe Yealink meetingroom ontdekken!

Econocom ontvangt gouden medaille van Ecovadis

Econocom ontvangt gouden medaille van Ecovadis

nieuws