Vergaderruimte & Boardroom

Vergaderruimte en boardroom inrichten

Wil jij je vergaderruimte of boardroom opnieuw inrichten? Dan wil je daarin vast audiovisuele faciliteiten hebben zoals beeld, geluid en de mogelijkheid om content van een eigen apparaat aan andere te laten zien. Uiteraard net zo eenvoudig in gebruik als je tv en stereo thuis zodat iedereen zorgeloos de vergaderruimte of boardroom kan gebruiken. Zonder een beroep te doen op de facilitaire dienst.

bedieningspaneel

Faciliteiten en sfeer in balans

De apparatuur moet dus functioneel en eenvoudig te bedienen zijn zodat jouw gebruikers zich kunnen richten op de inhoud van vergaderingen in plaats van op de techniek. Maar het is net zo belangrijk dat de oplossingen een positieve bijdrage leveren aan de sfeer van de vergaderruimte of boardroom en dus onderdeel worden van het interieur.

Wij realiseren die vergaderruimte of boardroom ook voor jouw organisatie. Naast een deskundig advies over wat wel en wat niet geschikt is voor jouw ruimte en type gebruikers leveren wij topkwaliteit producten, die we stijlvol integreren en met elkaar “laten samenwerken”. Denk aan beelddragers en geluidsversterking; maar ook aan (video)conferencesystemen, bedieningspanelen en kabelmanagement.

Ook de mogelijkheid om met een druk op de knop verschillende bronnen (tablets, smart phones, PC’s, laptops etc.) bedraad of draadloos aan te sluiten op de centrale apparatuur nemen we mee. Zowel full screen als split screen kan iedere deelnemer content van elke bron laten zien om samen te bespreken.

Je vergaderruimte of boardroom ontworpen door interieurarchitecten

Om de juiste sfeer bij de inrichting van je ruimte te garanderen, hebben we interieurarchitecten in huis. Zij ontwerpen je vergaderruimte van A tot Z in de door jouw gewenste stijl. Vooraf krijg je een gedetailleerde 3D visualisatie van je ruimte inclusief de audiovisuele apparatuur. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

Wil je samen brainstormen over de mogelijkheden voor jouw organisatie en gebruikers? Vul het contactformulier in of bel onze adviseurs op 015 287 487 . Wij denken graag met je mee.


Ga terug naar het ruimte-overzicht.