Hardware

Narrowcasting Players

Uw informatie op ieder type beelddrager weergeven

Onderscheidend aan de BIS Narrowcasting oplossingen is dat iedere soort informatie op ieder type beelddrager kan worden weergegeven. Zowel binnen als buiten. Denk aan LCD displays, tablet PC’s, desktop monitoren en smartphones; maar ook aan buitenlocaties zoals transparante LCD displays, geveldisplays, digitale abri’s en videowalls. BIS adviseert u graag over welke beelddragers als informatieschermen voor uw situatie het meest geschikt zijn en integreren deze feilloos in uw narrowcasting oplossing.

BIS ID viewers: speciale PC’s voor uw oplossing

BIS ID viewers zijn een belangrijk onderdeel van uw Narrowcasting configuratie. Middels deze signage players wordt op het juiste moment op de juiste beelddrager het juiste beeld getoond. De BIS ID viewers zijn er in zowel mini PC als 19” inch uitvoering; ook zijn er fanless varianten leverbaar. Naar wens kunnen deze PC’s achter uw beelddragers of boven het systeemplafond worden weggewerkt of centraal in een 19” rack worden geplaatst. De BIS ID viewer PC’s kenmerken zich door de laatste technologische ontwikkelingen en ondersteunen ook HD en Blu Ray.


Inform & Share Concepts

Wist u dat wij concepten hebben met digital signage? Beelddrager, randapparatuur, verlichting en meubilair zijn optimaal op elkaar én de toepassing afgestemd. U hoeft nergens meer aan te denken en ziet in één oogopslag wat u mag verwachten.

Inform & Share Concepts
Inform & Share Concepts

Met de BIS Inform & Share concepten realiseert u in één keer de ideale ontvangst, koffiehoek, wachtruimte of werkplek. Met de innovatieve digital signage software, die onderdeel van deze concepten is, heet u de bezoeker op een persoonlijke manier welkom en laat u real time informatie zien over uw organisatie, het weer, verkeer en ander nieuws. De actuele informatie verschijnt vanzelf, waardoor er altijd een juist beeld wordt gegeven. U hoeft deze niet elke keer te vernieuwen.

Interesse in dit concept? Vul uw gegevens in:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden


Audio geïntegreerd in uw oplossing

Naast het weergeven van beeld zijn de BIS Narrowcasting oplossingen ook geschikt voor het weergeven van audio. Denk daarbij aan spraak (bv. voice-overs) en muziek. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk uw audio te koppelen aan bewegingssensoren en zogenaamde sound showers: speciale luidsprekers die het signaal alleen op een bepaalde plaats hoorbaar maken. Ideaal in ruimtes waar meerdere geluidsstromen of talen gewenst zijn, maar waar de rust bewaard moet blijven, zoals in musea, bij exposities, in showrooms en winkelcentra.

Ga terug naar BIS Narrowcasting.

Gratis advies over Narrowcasting Players? Vraag het een expert:

Bel

015 287 487

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route

Referenties

35 schitterende ruimtes bij Bose
35 schitterende ruimtes bij Bose

35 schitterende ruimtes bij Bose

lees meer
Dräger
Dräger

42 audiovisuele ruimtes, narrowcasting, videoconference en roombooking bij Dräger

lees meer
meer referenties

Evenementen

sep28

Wireless Presenting & Collaboration solutions

lees meer
evenementen