Digital signage Players

Uw informatie op ieder type beelddrager weergeven

Onderscheidend aan de BIS|Econocom digital signage oplossingen is dat iedere soort informatie op ieder type beelddrager kan worden weergegeven. Zowel binnen als buiten. Denk aan LCD displays, tablet PC’s, desktop monitoren en smartphones; maar ook aan buitenlocaties zoals transparante LCD displays, geveldisplays, digitale abri’s en videowalls. BIS|Econocom adviseert u graag over welke beelddragers als informatieschermen voor uw situatie het meest geschikt zijn en integreren deze feilloos in uw digital signage oplossing.

BIS ID viewers: speciale PC’s voor uw oplossing

BIS ID viewers zijn een belangrijk onderdeel van uw digital signage configuratie. Middels deze signage players wordt op het juiste moment op de juiste beelddrager het juiste beeld getoond. De BIS ID viewers zijn er in zowel mini PC als 19” inch uitvoering; ook zijn er fanless varianten leverbaar. Naar wens kunnen deze PC’s achter uw beelddragers of boven het systeemplafond worden weggewerkt of centraal in een 19” rack worden geplaatst. De BIS ID viewer PC’s kenmerken zich door de laatste technologische ontwikkelingen en ondersteunen ook HD en Blu Ray.

Audio geïntegreerd in uw oplossing

Naast het weergeven van beeld zijn de BIS|Econocom digital signage oplossingen ook geschikt voor het weergeven van audio. Denk daarbij aan spraak (bv. voice-overs) en muziek. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk uw audio te koppelen aan bewegingssensoren en zogenaamde sound showers: speciale luidsprekers die het signaal alleen op een bepaalde plaats hoorbaar maken. Ideaal in ruimtes waar meerdere geluidsstromen of talen gewenst zijn, maar waar de rust bewaard moet blijven, zoals in musea, bij exposities, in showrooms en winkelcentra.

Ga terug naar BIS|Econocom digital signage.