Referenties

Imeldaziekenhuis

Het Imeldaziekenhuis is een middelgroot, algemeen ziekenhuis, gelegen in de rustige bossen van Bonheiden. Imelda vzw beheert naast het Imeldaziekenhuis ook het woonzorgcentrum Den Olm, alsook collectieve autodialysecentra in Hallaar en Mechelen.

Nieuwe inkomhal en receptieruimte

In april 2018 werd gestart met de bouw van een nieuwe inkomhal. Eind 2019 werd het nieuwe inkomgebouw officieel in gebruik genomen met een feestelijke traktatie voor patiënten, medewerkers en bezoekers. Een sterk staaltje architectuur voorzien van verschillende energiebesparende functies. Tijdens de verbouwingen hielden ze vier pijlers steeds in het achterhoofd: bereikbaarheid, groen, licht en toegankelijkheid. BIS|Econocom werd ingeschakeld om alles rond digital signage te integreren in deze rustgevende omgeving.

Digital Signage schermen hebben de manier veranderd waarop zorginstellingen communiceren met het personeel en de patiënten. Deze dedicated displays bieden verder ook nog de kans aan ziekenhuizen om patiënten meer te betrekken en de gehele gezondheidszorg ervaring te verbeteren. Navigatie in een ziekenhuis staat of valt met een overzichtelijke wayfinding. Mensen die niet werkzaam zijn in een ziekenhuis weten heel goed waarover we praten.

In de vernieuwde inkomhal en aansluitende gangen & afdelingen heeft BIS|Econocom professionele Samsung displays geplaatst. Via deze 4K beelddragers worden alle nuttige boodschappen en campagnes naar het personeel en de bezoekers gecommuniceerd. Aanvullend wordt ook nieuws, weer & verkeer weergegeven. Samen met de klant is een landschap ontstaan van videowalls, landscape & portrait schermen. Drie zaken die cruciaal zijn bij het binnenkomen van het ziekenhuis:

  • Doktersborden – welke artsen werken op welke dienst en zijn deze geaccrediteerd of niet?
  • Weergave van het ticketing systeem – patiënten triëren & begeleiden
  • Wayfinding – ontzorgen van de receptie balie

PADS4 digital signage systeem

BIS|Econocom biedt met PADS4 een uiterst doordacht digital signage concept waarmee u uw boodschap gevisualiseerd en getarget aan uw publiek aanbiedt. Deze berichtgeving kan op elk gewenst moment worden aangepast aan locatie, doelgroep of tijd. Bovendien heeft alles een Windows/Office look & feel en doorgaat u een zeer steile leercurve. Vraag ons naar een demonstratie of demokey.

Wij danken het Imeldaziekenhuis voor het gestelde vertrouwen en wensen hen efficiënte en zorgeloze ervaringen toe met het digital signage platform.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte