Presentatieruimte

Haal optimaal rendement uit je presentatieruimte

You’ll never get a second chance to make a first impression. Laat je presentatieruimte daarom zo inrichten dat deze indruk maakt. Zowel op je klanten, personeel als leveranciers. Met alle faciliteiten om memorabele presentaties te geven.

Een indrukwekkende presentatieruimte: Van techniek tot interieur

Ons doel is om ook voor jou en je gebruikers een presentatieruimte te realiseren waar je zorgeloos presenteert en informatie deelt. We maken aan de hand van jouw wensen en eisen een inspirerend interieurontwerp, integreren daarin de beste audiovisuele apparatuur voor jouw gebruikers en leveren alles werkend op. Met onze uitgebreide services maak je ook jaren daarna nog zorgeloos gebruik van de ruimte.

Interactie en connectiviteit in de presentatieruimte

Audiovisuele support bij het geven van presentaties is de normaalste zaak van de wereld. Denk aan het weergeven van een PowerPoint op (touch) LCD/LED displays, spraakversterking en audio voor sfeer of voor de weergave van geluid uit filmpjes en presentaties. Maar ook een slim geplaatste meekijkmonitor en een draadloze muis met toetsenbord zijn onmisbaar.

Voor mensen die presentaties geven is het heel fijn als ze met één druk op de knop hun eigen device kunnen aansluiten op het centrale scherm. Geen gedoe met USB stickjes en het overzetten van presentaties. Gebruiksvriendelijke connectiviteit nemen we daarom altijd mee in onze ontwerpen.

Behalve de technische inrichting verzorgen we ook de rest van het interieur. Van wand- en vloerbekleding tot meubilair en verlichting. Alles perfect op elkaar afgestemd zodat presentatoren en publiek zich op hun gemak voelen en zich kunnen focussen op de inhoud.

Professioneel presenteren voor een vast bedrag per maand

Kortom: alles wat jij zoekt om comfortabel en doelgericht te kunnen presenteren zonder je met de aansturing van techniek bezig te houden hebben wij in huis. Wij realiseren zelfs de perfecte presentatieruimte voor jouw organisatie voor een vast bedrag per maand. Professioneel presenteren zonder dat daar een grote investering tegenover staat met AV-as-a-Service.

Wil je weten wat we voor jou kunnen doen bij de realisatie of upgrade van een presentatieruimte? Bel BIS|Econocom 015 287 487 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan spoedig contact met je op.

Ga terug naar het ruimte-overzicht.