Poly meets Teams

Klaar voor hybride vergaderingen met POLY?

Flexibiliteit vormt sinds 2021 de rode draad in het ontwerp van kantoorruimtes. Het is de wens van werknemers en de plicht van werkgevers om met slechts een deel van de normale fysieke bezetting verder te gaan. Laten we die kans aangrijpen om het kantoor flexibeler te maken, en daarmee méér geschikt voor hen die er gebruik van willen maken op het moment dat het hen uitkomt. De contouren van het hybride kantoor worden zichtbaar.


Poly G10-T

De Poly G10-T is een basiskit voor online meetings via Microsoft Teams Rooms. De set bestaat uit een krachtige Lenovo mini-pc, een Poly GC8 8 inch touchpaneel om het systeem te bedienen en een USB-kabel van 10 meter. Maak het systeem zelf compleet met een display, audiosysteem en camera naar keuze.

Poly G40-T

De Poly G40-T is een compleet Microsoft Teams vergadersysteem voor kleine ruimtes. De set bestaat uit een Lenovo mini pc, Poly Studio 4K videobar, Poly GC8 touchpaneel en een USB-kabel (10m). De Poly Studio zorgt voor een perfecte beeld- en geluidskwaliteit zodat uw meetings uiterst soepel verlopen.

Poly G80-T

De Poly G80-T is waar uniek gebruiksgemak en uitmuntende kwaliteit samenkomen. De set Bestaat uit een krachtige Lenovo NUC beschermd door een stijlvolle behuizing, de GC8 tablet om het systeem mee te besturen, de trio C60 speakerphone en de Eagle Eye Director II camera. Uniek aan de Director II is dat deze voorzien is van twee camera’s. Dit zorgt ervoor dat er tegelijkertijd gebruik gemaakt kan worden van groupframing en speakertracking. De Trio C60 speakerphone is voorzien van NoiseBlockAI technologie die stemgeluid onderscheidt van achtergrondgeluid waardoor tijdens de meeting lawaai onderdrukt wordt zonder het stemgeluid te aan te tasten.

Raadpleeg onze grote Teams gids en vergelijk verschillende populaire oplossingen met elkaar! Wil U graag een vrijblijvende demonstratie of extra info? Bel BIS|Econocom: 015 287 487 of gebruik een van de contactmogelijkheden.

Ga terug naar de Collaboration hoofdpagina.

Gratis advies? Vraag het een expert:

015 287 487
Vraag / Offerte

Nieuws

Econocom Groep lanceert Gather – Pionier in de evolutie van audiovisuele, UC & IT-oplossingen

Econocom Groep lanceert Gather – Pionier in de evolutie van audiovisuele, UC & IT-oplossingen

Kom de nieuwe Yealink meetingroom ontdekken!

Kom de nieuwe Yealink meetingroom ontdekken!

Econocom ontvangt gouden medaille van Ecovadis

Econocom ontvangt gouden medaille van Ecovadis

nieuws