Professioneel videovergaderen met Logitech

Perfecte vergadertools voor Huddlerooms & Boardrooms

Dankzij de oplossingen voor vergaderruimtes van Logitech kunnen deelnemers snel aan de slag met het voeren van videovergaderingen. BIS|Econocom heeft alle top-of-the-line producten getest en geintegreerd in de showroom. Voor bijna elk vergaderscenario bestaat een passende Logitech oplossing. Afhankelijk van de ruimte heeft Logitech zijn portfolio alsvolgt opgebouwd:

Small: Logitech Meetup
Medium: Logitech Rally
Large: Logitech Rally Plus

Logitech MEETUP

MeetUp is een high-end ConferenceCam van Logitech ontworpen voor kleine vergaderruimtes en teamruimtes. Gedaan met dichtbij elkaar te zitten om zeker in beeld te verschijnen. Met MeetUp is elke zitplaats duidelijk zichtbaar dankzij een superbreed gezichtsveld van 120° en een lens die kan pannen en kantelen. De geïntegreerde audio werkt optimaal voor de akoestiek van kleine teamruimtes waardoor iedereen gehoord en gezien kan worden.

Ultra-HD ConferenceKit met automatische camerabediening, dat is de Logitech Rally!

Logitech Rally levert video van hoge kwaliteit, ongeëvenaarde spraakverstaanbaarheid voor betere vergaderingen met videoconferentietoepassingen die werken met USB-apparaten, waaronder Google Hangouts, Microsoft Skype® voor Bedrijven, Microsoft Teams en Zoom. Met modulaire audio, een doordacht kabelbeheer en hoogwaardige afwerkingen, integreert Rally uitstekend in middelgrote en grotere ruimtes.

De grote broer: Logitech Rally plus

De normale Logitech Rally Set bevat 1 speaker en 1 microfoon, terwijl de Plus is uitgebreid tot 2 microfoons en 2 speakers. We raden deze kit aan in iets grotere ruimtes.

Logitech TAP: de vergaderzaalvriend

Logitech Tap, de video-oplossing voor vergaderruimtes, omvat agenda-integratie, deelname met één enkele aanraking en direct inhoud delen. Bovendien is het altijd gebruiksklaar. Logitech Tap is vooraf geconfigureerd met software van Google, Microsoft of Zoom die voor vergaderruimtes is geoptimaliseerd, en omvat alle nodige componenten: Tap- touchcontroller, compacte computer, ingebouwde bekabeling en de Logitech MeetUp- of Rally-conferentiecamera.

Raadpleg onze grote Teams gids en vergelijk verschillende populaire oplossingen met elkaar! Wil U graag een vrijblijvende demonstratie of extra info? Bel BIS|Econocom: 015 287 487 of gebruik een van de contactmogelijkheden.

Ga terug naar de Collaboration hoofdpagina.

Gratis advies over Professioneel videovergaderen met Logitech? Vraag het een expert:

015 287 487
Vraag / Offerte

Nieuws

10/11 Webinar: Room- & Desk booking | Digitale Receptie

10/11 Webinar: Room- & Desk booking | Digitale Receptie

Samsung introduceert de 85” FLiP

Samsung introduceert de 85” FLiP

Surface Hub roadmap & nieuwigheden

Surface Hub roadmap & nieuwigheden

nieuws