Wat kan Logitech betekenen voor uw hybride werkplek?

Maak je klaar voor hybride vergaderingen

Wij denken dat flexibiliteit vanaf nu de rode draad vormt in het ontwerp van kantoorruimtes. Het is hoogst waarschijnlijk de wens van werknemers, en misschien straks wel de plicht van werkgevers, om met slechts een deel van de normale fysieke bezetting verder te gaan. Laten we die kans aangrijpen om het kantoor flexibeler te maken, en daarmee méér geschikt voor hen die er gebruik van willen maken op het moment dat het hen uitkomt. De contouren van het hybride kantoor worden zichtbaar.

Microsoft Teams Rooms (MTRs) & Certified Zoomrooms

Een zekerheid die bestaat is dat laptops meer dan ooit een centrale rol gaan spelen om calls op te zetten vanuit het hybride kantoor. En dit volledig op dezelfde manier als je dat thuis doet. Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar het is wel de realiteit indien je kiest voor hardware die voldoet aan de strengste eisen van Microsoft Teams of Zoom.

Met de gecertificeerde oplossingen van Logitech kunnen deelnemers snel aan de slag met het voeren van videovergaderingen op kantoor en op de thuiswerkplek. BIS|Econocom heeft alle top-of-the-line producten getest en geïntegreerd in de showroom. Voor bijna elk vergaderscenario bestaat een passende Logitech oplossing. Afhankelijk van de ruimte heeft Logitech zijn portfolio alsvolgt opgebouwd:

Small: Logitech Meetup met optionele Tap
Medium: Logitech Tap met Rally camera en standaard mic
Large: Logitech Tap met Rally camera en extra mic

Logitech MEETUP

MeetUp is een high-end ConferenceCam van Logitech ontworpen voor kleine vergaderruimtes en teamruimtes. Gedaan met dichtbij elkaar te zitten om zeker in beeld te verschijnen. Met MeetUp is elke zitplaats duidelijk zichtbaar dankzij een superbreed gezichtsveld van 120° en een lens die kan pannen en kantelen. De geïntegreerde audio werkt optimaal voor de akoestiek van kleine teamruimtes waardoor iedereen gehoord en gezien kan worden.

Ultra-HD ConferenceKit met automatische camerabediening, dat is de Logitech Rally

Logitech Rally levert video van hoge kwaliteit, ongeëvenaarde spraakverstaanbaarheid voor betere vergaderingen met videoconferentietoepassingen die werken met USB-apparaten (BYOD), waaronder Google Meet, Microsoft Teams en Zoom. Met modulaire audio, een doordacht kabelbeheer en hoogwaardige afwerkingen, integreert Rally uitstekend in middelgrote en grotere ruimtes.

De grote broer: Logitech Rally plus

De normale Logitech Rally Set bevat 1 speaker en 1 microfoon, terwijl de Plus is uitgebreid tot 2 microfoons en 2 speakers. We raden deze kit aan in iets grotere ruimtes.

Logitech TAP: de vergaderzaalvriend

Logitech Tap aka de video-oplossing voor vergaderruimtes omvat: agenda-integratie, deelname met één enkele aanraking en instant content sharing. Bovendien is hij steeds gebruiksklaar. Logitech Tap is vooraf geconfigureerd met software van Google, Microsoft of Zoom die voor vergaderruimtes is geoptimaliseerd, en omvat alle nodige componenten: Tap- touchcontroller, compacte NUC, ingebouwde bekabeling en de Logitech MeetUp- of Rally-conferentiecamera.

Raadpleg onze grote Teams gids en vergelijk verschillende populaire oplossingen met elkaar! Wil U graag een vrijblijvende demonstratie of extra info? Bel BIS|Econocom: 015 287 487 of gebruik een van de contactmogelijkheden.

Ga terug naar de Collaboration hoofdpagina.

Gratis advies? Vraag het een expert:

015 287 487
Vraag / Offerte

Nieuws

Succesvolle eerste BIS Bootcamp: Innovatie en netwerking centraal

Succesvolle eerste BIS Bootcamp: Innovatie en netwerking centraal

Econocom Groep lanceert Gather – Pionier in de evolutie van audiovisuele, UC & IT-oplossingen

Econocom Groep lanceert Gather – Pionier in de evolutie van audiovisuele, UC & IT-oplossingen

Kom de nieuwe Yealink meetingroom ontdekken!

Kom de nieuwe Yealink meetingroom ontdekken!

nieuws