Ruimtes

AudioVisueel specialist voor elke ruimte

BIS|Econocom weet als geen ander ruimtes zo in te richten dat gebruikers hier op een comfortabele en efficiënte manier visueel en interactief kunnen samenwerken. Audiovisuele middelen worden één met het interieur en de gebruiker voelt zich er als een vis in het water. Van vergaderkamers, presentatieruimtes en boardrooms tot raadzalen, collegezalen en controll rooms. Voor ieder type ruimte hebben wij de oplossing.

Audiovisuele middelen voor informatieoverdracht

Door de komst van mobiele devices en onze multimediale samenleving is de behoefte aan het visueel maken van informatie tijdens vergaderingen en presentaties steeds groter geworden. Met ervaring sinds 1983 als Audiovisual & ICT system integrater ligt hier onze kracht.

Wij richten per jaar meer dan 5.000 ruimtes in met audiovisuele middelen. Van beeld en geluid tot handige bedieningssystemen. Inclusief meubilair met geïntegreerde connectoren voor persoonlijke apparatuur. Op die manier ontstaat er een totaaloplossing met maximaal comfort en gemak voor gebruikers. Zelfs het ontwerp en de inrichting van ruimtes kun je met een gerust hart aan ons overlaten.

Advies, implementatie en onderhoud van totaaloplossingen

BIS|Econocom verzorgt graag het advies, implementatie en onderhoud van de audiovisuele middelen en diensten, geïntegreerd in een totaaloplossing, waarin beeld, geluid en omgeving optimaal op elkaar zijn afgestemd. Natuurlijk aangevuld met een uitgebreid portfolio audiovisuele services, van onderhoud en hosting tot aanleg van elektra en gebruikerstrainingen.

Onze producten kunnen ook stand-alone worden geleverd, kijk daarvoor in onze webshop!

Een greep uit de ruimtes die wij inrichten: