Bediening & Beheer

Control panel met kabelmanagement voor optimale bediening en connectiviteit

BIS|Econocom levert diverse bedieningspanelen voor het centraal beheren en aansturen van alle apparatuur in uw vergaderruimte. Tot het assortiment behoren ook control panels waarbij u slechts één ingebouwde module heeft voor zowel de bediening van uw apparatuur als voor de aansluiting van eventuele kabels van bv. uw laptop, iPad of document camera.

Uw bedieningspaneel stijlvol ingebouwd

Een control panel is verkrijgbaar in witte en matzwarte behuizingen of in een stijlvolle, geborsteld aluminium afwerking. Vaak wordt een control panel gemonteerd in een tafelblad, katheder of ander plat oppervlak. De kabels worden vanuit het bedieningspaneel uit het zicht met de apparatuur zijn verbonden. Dat maakt deze oplossing niet alleen esthetisch bijzonder fraai maar ook zeer duurzaam. Kabelbreuken behoren met een control panel tot het verleden. Net als kwijtgeraakte afstandbedieningen of lege batterijen.

Een control panel voor ieder type oplossing. Van eenvoudig tot zeer geavanceerd.

Het BIS|Econocom assortiment bedieningssystemen is zeer uitgebreid. Van eenvoudige knoppenpanelen, waarmee u beeld en geluid aanstuurt en tussen bronnen kunt wisselen, tot een volledig geconfigureerd control panel met touch technologie om koppelbare ruimtes, videoconference units en multi-image systemen te bedienen en te beheren. Voor iedere type ruimte en oplossing is er een geschikt bedieningspaneel.

bedieningspaneel

Eén apparaat voor AV bediening, collaboration en conference

Om het toenemende online samenwerken steeds makkelijker en gebruiksvriendelijker te maken zijn er ook bedieningspanelen voor zowel de audiovisuele apparatuur als voor uw audio, videoconferencings of webconferencing. U doet het nu allemaal vanaf één geïntegreerd apparaat met gebruiksvriendelijke interface. Daarbij worden de diversen videocommunicatie platformen, zoals Microsoft Lync en Skype for Business ondersteunt. Een slimme lichtsensor past zelfs de helderheid van het scherm en de toetsen aan als het licht in de ruimte verandert.

Eenvoudig online beheer van al uw audiovisuele apparatuur

Gemak dient de mens. Dat geldt zeker voor de bediening en het beheer van de in uw organisatie geïntegreerde audiovisuele systemen en oplossingen. Naast een bedieningspaneel in uw vergaderruimte levert BIS|Econocom ook geavanceerde systemen, waarmee u centraal al uw apparatuur binnen uw gebouw kunt beheren en monitoren. Binnen een handomdraai heeft u een overzicht van de status van alle audiovisuele apparatuur in uw gebouw. Tevens kunt u op elk moment de gewenste apparatuur vanaf een centrale plek in- en uitschakelen. Simpel en snel.

Meer informatie over het juiste bedieningspaneel voor uw type oplossing?

Wilt u persoonlijk advies over welk control panel het beste is voor het centraal aansturen en beheren van uw audiovisuele apparatuur? Vul het contactformulier rechts in. Onze adviseurs nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ga terug naar BIS|Econocom Audiovisueel.

Meer over BIS|Econocom Audiovisueel