Gebouwbeheer & bediening

Gebouwbeheer en Bediening

Om profijt te hebben van alle mogelijkheden die u heeft in een smart building, is een professioneel systeem voor gebouwbeheer onmisbaar. BIS|Econocom levert al sinds jaar en dag veelzijdige oplossingen om alle audiovisuele apparatuur, maar ook verlichting, verduistering en thermostaat in een of meerdere ruimtes te bedienen en te beheren. U leest er alles over bij onze audiovisuele oplossingen.

Aanvullend hebben wij de kennis en partners om complete gebouwbeheersystemen in uw (nieuwbouw)pand aan te leggen.

Energie management

Uw gebouw hangt vol met oplossingen voor verlichting, verwarming en verkoeling. Om over andere apparatuur nog maar te zwijgen. Heeft u enig idee hoeveel energie deze oplossingen verbruiken? En heeft u wel eens nagedacht over manier om het energieverbruik te controleren en bij te sturen? De gebouwbeheersystemen van BIS|Econocom bieden u dit inzicht. Dankzij overzichtelijke dashboards krijgt u inzicht in historisch en huidig verbruik en ziet u real-time wat het effect is van maatregelen die u neemt om energie te besparen. U creëert een zuiniger en duurzamer gebouw.

Volledig beheer van gebouwen

Wat een control system in het “klein” doet, doet een gebouwbeheersysteem in het groot. U kunt alle apparatuur in één ruimte, binnen één gebouw en zelf op een complete campus of gebouwencomplex centraal bedienen en beheren. Wilt u de verlichting in fabriekshal A dimmen? Of de presentatieapparatuur in ruimte Y vast starten? Bent u benieuwd naar de gebruiksstatistieken van alle in uw pand geïntegreerde LCD schermen? Of wilt u de airco iets koeler instellen? De intelligente systemen voor compleet gebouwenbeheer maken het mogelijk.

Programmering en interface design

U gebruikt pas de volle potentie van een professioneel systeem voor gebouwenbeheer als deze door een expert is voorbereid en geprogrammeerd. BIS|Econocom heeft meerdere programmeurs in dienst die de optimale configuratie voor uw situatie programmeren. Daarnaast ontwerpen de grafisch specialisten van onze afdeling BIS|Econocom Creative intuïtieve interfaces voor ontspannen bedieningsgemak.

Meer informatie? Gratis advies?

Wilt u meer te weten komen over de toegevoegde waarde van een gebouwbeheersysteem? Gratis een adviesgesprek met een van onze experts? Neem dan vandaag contact op.

Bel BIS|Econocom: 0180 – 486777 of gebruik het contactblok rechts.

Ga terug naar BIS|Econocom Smart Buildings.

Gratis advies over Gebouwbeheer & bediening? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte