Complete vergaderoplossingen

Complete vergaderoplossingen voor jouw meetingroom of videoroom

Veel bedrijven werken samen met verschillende partners om te zorgen dat alles optimaal is ingericht: een partner voor hardware, een partner voor software, en weer een andere partij helpt bij de installatie en vervanging... Samen met jou kunnen wij dit sterk vereenvoudigen. De combinatie van onze eigen expertise en kennis met een geselecteerd eco-partner systeem, waarborgt de continuïteit, service en kwaliteit van onze oplossingen. En dat is niet het enige. Professionele installatie, preventief onderhoud, telefonische en online support zorgen ervoor dat je altijd kunt vertrouwen op perfect werkende apparatuur.

Meeting room oplossingen

Onze complete meeting room oplossingen bestaan uit alle moderne technologie om efficiënt te vergaderen, waaronder een goede kwaliteit presentatie scherm, een verrijdbaar onderstel of muurbeugel, een Clickshare om draadloos je beeld te delen en andere aansluitpunten. We hebben deze oplossingen ingedeeld in een Mobile, Easy en Comfort variant.

Bij iedere variant kun je een aantal optionele add-ons kiezen en zo een voor jou perfecte meeting room samenstellen! Wil je zorgeloos en flexibel vergaderen zonder investeringen? Dat kan met Meeting-as-a-service! Al vanaf €125 per maand heb je een complete vergaderruimte. Download de Meeting-as-a-Service leaflet.
Of laat je gegevens achter voor een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak

Videoroom oplossingen

Meer dan de helft van onze communicatie komt voort uit lichaamstaal, zoals oogcontact, gezichtsuitdrukkingen en houding. Het kunnen zien en horen van je gesprekspartners zorgt voor betere samenwerking, meer productiviteit en betrokkenheid. Door onze manier van werken komt het steeds vaker voor dat de personen waarmee je moet overleggen of samenwerken niet op dezelfde locatie aanwezig zijn. Communiceren via video biedt dan uitkomst.

Met onze videoroom pakketten transformeer je je normale vergaderruimte in een handomdraai naar een videoconferenceruimte. Het pakket bestaat altijd uit een display, hoge kwaliteit camera, microfoon, luidspreker en touch bedieningspaneel. Liever videovergaderen voor een vast bedrag per maand? Neem contact op voor vrijblijvend advies.

neem contact op

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte

Neem een kijkje in onze digitale showroom

Bekijk al onze ruimtes in 360°

Nieuws

Econocom Groep lanceert Gather – Pionier in de evolutie van audiovisuele, UC & IT-oplossingen

Econocom Groep lanceert Gather – Pionier in de evolutie van audiovisuele, UC & IT-oplossingen

Kom de nieuwe Yealink meetingroom ontdekken!

Kom de nieuwe Yealink meetingroom ontdekken!

Econocom ontvangt gouden medaille van Ecovadis

Econocom ontvangt gouden medaille van Ecovadis

nieuws