Ruimtes

Audiovisuele middelen voor presentatie-, informatie- en communicatieruimtes

Audiovisuele middelen zijn onmisbaar geworden bij de inrichting van ruimtes waarin visueel en interactief samengewerkt wordt. Onze kracht is dat we alle losse AV middelen samensmelten tot één complete oplossing. Geheel geïntegreerd in het interieur.

Alleen op deze manier ontstaan er ruimtes die met plezier gebruikt worden door medewerkers en waar mensen op een prettige manier samenwerken. Van vergaderkamers, presentatieruimtes en boardrooms tot raadzalen, collegezalen en control rooms. Met een groot assortiment audiovisuele middelen kunnen we voor ieder type ruimte, en binnen ieder budget, de perfecte oplossing realiseren.

Audiovisuele middelen onmisbaar voor informatieoverdracht

Door de wereldwijde digitalisering, de komst van mobiele devices en onze multimediale samenleving is de behoefte aan het visueel maken van informatie tijdens vergaderingen en presentaties steeds groter geworden. Een PowerPoint laten zien met de laatste cijfers tijdens een evaluatie, een video pitchen voor het binnenhalen van een opdracht of teamoverleg via een videocall? Beeld en geluid, en dus moderne AV middelen, zijn in elk van deze gevallen onmisbaar.

audiovisuele middelen

Per jaar meer dan 5.000 ruimtes met AV middelen

Als AV & IT system integrator richten we per jaar meer dan 5.000 ruimtes in met audiovisuele middelen. Van beeld, geluid en videoverbindingen tot handige bedieningssystemen. Inclusief meubilair met geïntegreerd connectoren voor persoonlijke apparatuur. Op die manier ontstaat er een totaaloplossing met maximaal comfort en gemak voor gebruikers. Zelfs het ontwerp en de inrichting van ruimtes kun je met een gerust hart aan ons overlaten.

Advies, implementatie en onderhoud van totaaloplossingen

We verzorgen graag het gehele traject. Van het advies en implementatie tot onderhoud van de audiovisuele middelen en diensten. Alles geïntegreerd in een totaaloplossing, waarin beeld, geluid en omgeving optimaal op elkaar zijn afgestemd. Natuurlijk aangevuld met een uitgebreid portfolio audiovisuele services, van onderhoud en hosting tot aanleg van elektra en gebruikerstrainingen.

av middelen kopen

Bestel je losse AV middelen in onze webshop

Ben je op zoek naar losse audiovisuele middelen? Die leveren we ook. Kijk daarvoor in onze webshop! De meeste producten kunnen we direct uit voorraad leveren en worden gratis bezorgd. Uiteraard tegen zeer scherpe prijzen en goede garantievoorwaarden.

Een greep uit de ruimtes die wij inrichten:

Neem een kijkje in onze digitale showroom

Bekijk al onze ruimtes in 360°

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte