Indoor LED

Aansprekend communiceren in grote ruimtes en openbare binnen locaties

Met een LED scherm in grote indoor publieke locaties, zoals winkelcentra, bibliotheken, bioscopen, en musea, maak je een verpletterende indruk en breng je iedere boodschap moeiteloos over. Maar ook op kantoor is het indoor LED scherm populair. In boardrooms, bedrijfsrestaurants en entrees wordt steeds vaker gebruik gemaakt van LED voor interne en externe communicatie.

Combineer dynamische video’s met praktische info

Op een indoor led scherm laat je alle soorten content zien die je wilt. Van tekst tot haarscherpe foto’s en dynamische video’s. Deze visuele hoogstandjes wissel je met narrowcasting software makkelijk af met real-time relevante informatie. Niet alleen over je eigen bedrijf, producten, diensten en aanbiedingen maar bijvoorbeeld ook weerinfo, actualiteiten, fileberichten en vluchtinformatie. Precies de juiste informatie op het juiste moment voor jouw bezoekers.

Slanke panelen en haarscherpe beelden

De LED schermen die wij hebben voor indoor toepassingen zijn daar speciaal voor ontwikkeld en zijn gebaseerd op SMD technologie, wat staat voor Surface-Mount Device. Deze techniek zorgt voor slanke led panelen en een kleine pixel pitch. Die kleine pixel pitch resulteert in een scherp beeld. Ideaal voor binnen, waar de kijkafstand vaak korter is dan buiten.

Opvallende afmetingen en vormen

Indoor LED schermen worden opgebouwd uit kleine modules. Door deze modulaire manier van samenstellen zijn de mogelijkheden oneindig. Een led wall over de volledige breedte van een ontvangstbalie? Een reeks schermen die meelopen met de vorm van een roltrap? LED op de grond als eyecatcher? De mogelijkheden zijn praktisch oneindig. De enige grens bij het creëren van een LED oplossing zijn de grenzen van de fantasie. Omdat creatieve vormen vragen om creatieve content hebben we een team van grafische mensen die je hiermee helpen. In de huisstijl van jouw organisatie en toegespitst op de doelgroep.

Meer lezen over in- en outdoor led? Download de gratis whitepaper.


Download vrijblijvend onze Indoor LED whitepaper

De aandacht van jouw publiek trekken?

Specifieke wensen op het gebied van indoor led? Of brainstormen over een creatieve eyecatcher binnen jouw organisatie? We denken graag mee! Neem contact op via het formulier rechts.

Terug naar LED Solutions.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte

Neem een kijkje in onze digitale showroom

Bekijk al onze ruimtes in 360°