Referenties

Oprichtingsbijeenkomst Joep Lange Institute

“Heel hartelijk dank voor jullie inzet om de opening van het Joep Lange Institute tot een succes te maken! Wij hebben een geweldige dag achter de rug vol muziek, herinneringen, maar ook juist vooruitblikken, ambities en idealen. Dus, voor ons nu de hoogste tijd om volop aan de slag te gaan met de toekomst! Nogmaals héél hartelijk bedankt, namens het hele JLI-team!!” Sabina Beeke, Joep Lange Institute

Oprichting van het Joep Lange Institute

Om de nalatenschap van de - bij de MH17 vliegramp - overleden aidsonderzoeker Joep Lange te waarborgen, is in Amsterdam het Joep Lange Institute opgericht. Dit Instituut, dat zijn naam gaat dragen, zal zijn bijzondere gedachtegoed en werkwijze bij de aidsproblematiek en het wereldwijd verbeteren van toegang tot gezondheidszorg voor de armste mensen, voort gaan zetten.

Officiële oprichtingsbijeenkomst in het Concertgebouw in Amsterdam

Op 15 maart 2016 werd de officiële oprichtingsbijeenkomst gehouden in het Concertgebouw in Amsterdam. BIS Event Rental kreeg het vertrouwen om de audiovisuele ondersteuning te faciliteren. Om alles voor alle aanwezigen goed zichtbaar te maken, hebben de specialisten van BIS Event Rental onder andere in de kleine zaal een mooie kaderloze projectie verzorgd met een beamer met een lichtopbrengst van maar liefst 20.000 ANSI Lumen.

Internationaal volgbaar door webuitzending

Met behulp van vier compacte dome camera’s werd een webuitzending verzorgd voor zowel de ‘hoge bandbreedte landen’ als de ‘lage bandbreedte landen’ zodat bijvoorbeeld ook in Afrika de bijeenkomst kon worden gevolgd. Deze webcast is nog on demand online te zien.

Optimale verstaanbaarheid in een sfeervolle ruimte

Om daarnaast de verschillende sprekers, onder wie Prinses Mabel van Oranje en de verschillende muzikanten (o.a. Michiel Borstlap en Maaike Ouboter) voor iedereen verstaanbaar te maken, is professionele geluidsversterking ingezet. Zowel in de zaal als voor de webcast. En om de sfeer helemaal af te maken, zorgde de combinatie van de aanwezige verlichting en draadloze LED armaturen voor een prachtige setting.

Korte sfeerimpressie

Naast de audiovisuele verzorging van de opening van het Joep Lange Institute heeft BIS een korte sfeerimpressie (circa 1 minuut) van alle videobeelden gemaakt, muzikaal begeleid door het speciaal door Michiel Borstlap gecomponeerde ‘The Optimist’. Het filmpje is te bekijken op YouTube.

BIS Event Rental voelt zich bevoorrecht dat wij dit prachtige initiatief mochten ondersteunen met onze audiovisuele oplossingen. Wij bedanken het Joep Lange Institute voor het in ons gestelde vertrouwen.


*Fotografie: RebkeKlokke/joeplangeinstitute


Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte