AV paragraaf PvE schrijven

Wij schrijven de Audiovisuele & IT paragrafen in uw PvE

Nieuwbouw en ingrijpende verbouwingen… enerverende gebeurtenissen, die een intensieve en grondige voorbereiding vergen. Tijdens dit soort complexe trajecten laat u zich adviseren door deskundigen. Specialisten op hun vakgebied, die u voorzien van de juiste adviezen en die zich maximaal inzetten om samen met u het optimale resultaat te bereiken. BIS|Econocom is zo’n specialist. Op audiovisueel gebied. En op het gebied van de integratie van AV oplossingen in uw IT infrastructuur.

Audiovisuele integratie is een vak

De integratie van audiovisuele techniek is een vak. Een vak dat BIS|Econocom tot in de puntjes beheerst. Onze adviseurs ondersteunen u met raad en daad bij de inventarisatie van uw eisen en wensen en bij het samenstellen van die oplossingen, die precies op uw wensen aansluiten. Daarbij geven wij deskundig antwoord op vragen als: Welke apparatuur is het meest geschikt? Welke techniek moet geïntegreerd worden? Wat is de juiste opstelling? Welke bouwkundige voorzieningen moeten worden getroffen? En welke elektrotechnische voorzieningen zijn nodig?

PvE paragraaf als resultaat

Het resultaat is een objectief en professioneel advies, dat u als audiovisuele paragraaf kunt opnemen in uw Programma van Eisen of Bestek. Groot voordeel is dat u niet – tijdens de bouw of achteraf – met allerlei aanpassingen, hersteloperaties, tijdverlies en onvoorziene kosten wordt geconfronteerd. U realiseert in één keer de juiste oplossing. Hoe eenvoudig of complex deze ook is.

Kortom: wij schrijven uw AV & IT paragraaf graag en goed. Wilt u meer informatie?
Bel BIS|Econocom: 0180 – 486777 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.

Ga terug naar BIS|Econocom Consultancy.

Gratis advies? Vraag het een expert:

015 287 487
Vraag / Offerte