Managed AV & IT Services

Managed AV & IT Services voor stabiliteit, betrouwbaarheid en veiligheid

Om als organisatie een rol van betekenis te blijven spelen, wordt de uitwisseling van informatie en kennis steeds belangrijker. Moderne en innovatieve audiovisuele oplossingen, zoals collaboration en videoconferencing, bieden uitkomst. Maar ook de minder geavanceerd oplossingen, waaronder LCD (touch) displays en beamers, worden volop ingezet om vergaderingen en presentaties te stroomlijnen, efficiency te bevorderen en het samenwerken te verbeteren.

AV kan niet meer zonder IT

Een prachtige ontwikkeling. Zeker! Maar ook een ontwikkeling die de nodige uitdagingen met zich meebrengt. Audiovisuele oplossingen krijgen steeds vaker een IT-karakter. Beamers met IP-adres, grootformaat LCD/LED schermen in een netwerkomgeving, (touch) bedieningssystemen, videoconferencing, narrowcasting, collaboration displays en noem maar op.

Alleen al daarom is het realiseren van een goede IT infrastructuur, waarin alle hardware en software goed functioneert, van levensbelang. Je medewerkers moeten immers zonder vertraging, zonder problemen en zonder frustratie hun werk kunnen doen?! In een veilige omgeving!

Veilig, duurzaam en flexibel

Wil je dat het simpelweg goed is geregeld en de gebruiker altijd beschikt over een goed werkende, betrouwbare oplossing? Dan is het tijd voor op een op software gebaseerde managed AV oplossing. Simpel gezegd komt zo’n managed AV omgeving er op neer dat wij al jouw audiovisuele apparatuur van ieder merk en op elke locatie connecteren, integreren en beheren op een standaard netwerk door middel van een merkonafhankelijk software platform.

Dankzij de nieuwste digitale technologie kun je – altijd én overal - via een functioneel portal met overzichtelijk dashboard alle vitale functies van jullie AV & IT oplossingen monitoren en indien nodig ingrijpen. Natuurlijk kun je ook allerlei triggers en alerts instellen en daarmee het beheer optimaal afstemmen op je situatie en voorkeuren.

Innoveer je infrastructuur. Laat de moderne technologie vóór je werken. Kies voor ontzorging in gebruik en beheer. Kies voor een op software gebaseerde managed AV & IT omgeving.

Meer weten? Bel BIS: 015 - 287487 of lees eerst meer via de knoppen hieronder.

Ga terug naar de Services.

Meer over Managed AV & IT Services:

Gratis advies? Vraag het een expert:

015 287 487
Vraag / Offerte