Microsoft Surface Hub 2S

Interactief collaborationboard voor zakelijk gebruik – Dit is Surface Hub 2S

Groter, beter en meer mogelijkheden met de grote broer van 85"?

De Microsoft Surface Hub 2S generatie onderscheidt zich van andere oplossingen voor team collaboration doordat belangrijke onderdelen, zoals hardware en applicaties, volledig op de toepassing, de gebruiker en op elkaar zijn afgestemd. Daarbij is op detailniveau aandacht besteed aan beleving, intuïtief gebruik, gemak en veelzijdigheid. De nieuwe 85"-versie van de Surface Hub 2S gebruikt net als de 50"-versie een vervangbare computer die als een cartridge in het apparaat geplaatst kan worden. De hardware daarvan is ongewijzigd. Er zit een Intel Core i5-processor van de achtste generatie in, gecombineerd met 8GB ram en een 128GB-ssd. Het scherm gebruikt een ips-paneel, heeft een 16:9-verhouding en een resolutie van 3840x2160 pixels.

De Surface Hub 2S units zijn uiteraard voorzien van Microsoft software zoals Teams, Skype, Whiteboard en Office. De apparaten zijn uitgerust met camera's en microfoons en de bediening verloopt via spraakcommando's. Ook zijn de schermen als (lokaal of gedeeld) whiteboard te gebruiken. Vorig jaar kondigde Microsoft de 50"-versie van de Surface Hub 2S aan, toen werd ook al de komst van een grote variant genoemd.

De mobiele 50" laat zich heel positief opmerken

De Hub 2S volgt de Surface Hub op en heeft een 50"-lcd met 3840x2560 pixels en een beeldverhouding van 3:2. Input op het scherm verloopt via spraakcommando's, het touchscreen of een stylus. Voor spraakcommando's en videoconference heeft de 2S acht microfoons en twee speakers. Op de bovenkant staat een 4k-camera.

Het scherm draait op een Intel Core i5-processor van de achtste generatie en beschikt over 8GB aan ddr4-geheugen en 128GB opslag via een ssd. Het apparaat weegt 28kg en is 74x110x7,6cm groot. De 2S heeft vier usb-c-poorten, een usb-a-poort en aansluitingen voor ethernet, hdmi en mini-displayport. De apart geleverde standaard heeft wielen om het scherm te kunnen verrijden, terwijl een optionele accu ervoor moet zorgen dat de 2S twee uur kan functioneren zonder stopcontact in de buurt. Er komt ook een 80"-variant met 16:9-beeldverhouding, maar daar zijn geen details van bekend.

Vraag een vrijblijvende demo aan

Ga terug naar de Collaboration hoofdpagina.