Microsoft Surface Hub 2S

Interactief collaborationboard voor zakelijk gebruik – Dit is Surface Hub 2S

Strakke opvolger laat zich positief opmerken

De Hub 2S volgt de Surface Hub op en heeft een 50"-lcd met 3840x2560 pixels en een beeldverhouding van 3:2. Input op het scherm verloopt via spraakcommando's, het touchscreen of een stylus. Voor spraakcommando's en videoconference heeft de 2S acht microfoons en twee speakers. Op de bovenkant staat een 4k-camera.

Het scherm draait op een Intel Core i5-processor van de achtste generatie en beschikt over 8GB aan ddr4-geheugen en 128GB opslag via een ssd. Het apparaat weegt 28kg en is 74x110x7,6cm groot. De 2S heeft vier usb-c-poorten, een usb-a-poort en aansluitingen voor ethernet, hdmi en mini-displayport. De apart geleverde standaard heeft wielen om het scherm te kunnen verrijden, terwijl een optionele accu ervoor moet zorgen dat de 2S twee uur kan functioneren zonder stopcontact in de buurt. Er komt ook een 80"-variant met 16:9-beeldverhouding, maar daar zijn geen details van bekend.

Vraag een vrijblijvende demo aan

Geïntegreerde manier van samenwerken

Microsoft Surface Hub 2 onderscheidt zich van andere oplossingen voor team collaboration doordat belangrijke onderdelen, zoals hardware en applicaties, volledig op de toepassing, de gebruiker en op elkaar zijn afgestemd. Daarbij is op detailniveau aandacht besteed aan beleving, intuïtief gebruik, gemak en veelzijdigheid.

Ga terug naar de Collaboration hoofdpagina.

Gratis advies over Microsoft Surface Hub 2S? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte