Audiovisueel

Uw AudioVisueel specialist voor elke ruimte en organisatie

U de gelegenheid geven om op een professionele en aansprekende manier informatie over te dragen met behulp van audiovisuele middelen. Dat is in één zin waar BIS|Econocom AudioVisueel voor staat. BIS|Econocom is gespecialiseerd in de realisatie van audiovisuele totaaloplossingen voor ieder type ruimte en elke organisatie. Dat kan de inzet van audiovisuele middelen in vergaderkamers, presentatieruimtes en boardrooms zijn, maar evengoed in raadzalen, collegezalen en operatiekamers.

AudioVisueel overdragen van informatie tijdens vergaderingen en presentaties wordt steeds eenvoudiger

De toepassing van audiovisuele oplossingen is in de laatste jaren exponentieel gegroeid. Zagen we in het begin van deze eeuw met name het gebruik van losse audiovisuele producten, vandaag de dag wordt meer en meer vergaderd en gepresenteerd in compleet ingerichte audiovisuele ruimtes, waarin de audiovisuele middelen vakkundig zijn geïntegreerd en eenvoudig kunnen worden gebruikt. Voor de gebruikers ligt daar de grote winst. Wat ons betreft beschikt iedere gebruiker over een geïntegreerde audiovisuele totaaloplossing, waarmee informatie, plannen, ideeën etc. op een AudioVisueel aantrekkelijke manier worden gedeeld en overgedragen.

AudioVisueel & ICT marktleider in de Benelux

Als de Audiovisuele & ICT marktleider in de Benelux richten wij meer dan 5.000 ruimtes per jaar in met audiovisuele apparatuur, die wij voor u combineren met intelligente bedieningsystemen, reserveringssystemen, meubilair etc. Het grote voordeel voor u ligt in de slimme combinatie van verschillende audiovisuele middelen, met doordachte audiovisuele technologie, geïntegreerd in een optimaal geschikt gemaakte omgeving. Hierdoor ontstaat een audiovisuele oplossing of audiovisuele ruimte, waarin naast de audiovisuele middelen ook comfort en gemak in dienst staan van de gebruikers. Zelfs het ontwerp en de inrichting van uw ruimtes kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Meer informatie hierover vindt u bij Architectuur & Inrichting.

Advies, implementatie en onderhoud van uw AudioVisuele totaaloplossingen.

Vertrouwt u BIS|Econocom voor advies, implementatie en onderhoud van de onderstaande audiovisuele producten en diensten, die wij zowel stand-alone kunnen leveren alsook volledig geïntegreerd in een audiovisuele totaaloplossing waarin beeld, geluid en omgeving optimaal op elkaar zijn afgestemd. Natuurlijk aangevuld met een uitgebreid portfolio audiovisuele services, van onderhoud en hosting tot aanleg van elektra en gebruikerstrainingen.

Meer over BIS|Econocom Audioviueel

Gratis advies? Vraag het een expert:

015 287 487
Vraag / Offerte

Nieuws

Econocom Groep lanceert Gather – Pionier in de evolutie van audiovisuele, UC & IT-oplossingen

Econocom Groep lanceert Gather – Pionier in de evolutie van audiovisuele, UC & IT-oplossingen

Kom de nieuwe Yealink meetingroom ontdekken!

Kom de nieuwe Yealink meetingroom ontdekken!

Econocom ontvangt gouden medaille van Ecovadis

Econocom ontvangt gouden medaille van Ecovadis

nieuws