AV as a Service

AV as a Service brengt AV & IT technologie dicht(er)bij

Geïntegreerde Audiovisuele & IT technologie brengt veel voordelen. Zo verbetert de communicatie, neemt het (internationaal) samenwerken toe, groeit de efficiency, vermindert de foutenkans, versnellen beslissingen en verkort de route-to-market. Duidelijk is dat oplossingen voor vergaderen, presenteren, lesgeven en informeren in toenemende mate bijdragen aan het behalen van de doelstellingen van organisaties, teams en individuen. Av as a Service brengt deze mogelijkheden dichtbij.

Groei door technologische innovatie

Digitale technologie is fundamenteel voor het succes van uw organisatie. Grote kans dat ook u uw organisatie wilt laten groeien met digitale innovatie binnen primaire én ondersteunende processen. Alleen… u kunt uw liquide middelen maar één keer uitgeven. En de behoefte aan digitale innovatie is moeilijk te plannen en evolueert snel. Hoe zorgt u dat uw organisatie de beste technologie in kan zetten zodra deze beschikbaar is? Kunt u snel budget vrijmaken voor digitale technologieën die uw productiviteit verhogen of uw concurrentiepositie verstevigen?

Versnel uw groei met AV as a Service

Het vinden van de juiste financiële oplossing is vaak een forse uitdaging. Tot vandaag. BIS|Econocom biedt u de mogelijkheid om als organisatie te groeien, de groei zelfs te versnellen, zonder dat u uw vrije cash uitgeeft én zonder dat u vooraf investeert. AV as a Service stelt u in staat direct te profiteren van de kracht van onze technologie, zonder dat u daar eigen liquide middelen op inzet. U speelt in op de trend van bezit naar gebruik. Dit maakt u ook nog eens uitermate flexibel.

AV as a Service

AV as a Service, alles-in-één op maandbasis

Maar het AV as a Service model van BIS|Econocom omhelst meer. Maximaal rendement van Audiovisuele en IT technologie vraagt om een goed doordachte en breed gedragen strategie op het gebied van digitale transformatie en technologische innovatie. BIS|Econocom ondersteunt u hierin en besteedt aandacht aan uw doelstellingen, gewenste toepassingen en de benodigde technologie. Maar wij denken ook na over omgevingsfactoren, adoptie, toekomstige ontwikkelingen, vervanging van technologie, onderhoud, trainingen etc. En dat allemaal… As a Service. Op basis van een vast bedrag per maand!

Flexibel, schaalbaar en toekomstbestendig

Kortom: Dankzij AV as a Service - ook wel AV Leasing - creëert u een flexibele, schaalbare en toekomstbestendige Audiovisuele & IT omgeving, waarmee u uw organisatie laat groeien, zonder dat dat ten koste gaat van uw liquide middelen. U houdt uw cash vrij voor uw kernactiviteiten. En u bent niet verplicht uw apparatuur af te schrijven.

Uw AV as a Service mogelijkheden bespreken?

Wij helpen u bij uw digitale transformatie. Het contact met uw klant verbetert sterk, de klantloyaliteit neemt toe, koopimpulsen worden herkend en verkoopprocessen versneld. Natuurlijk bespreken wij graag met u welke mogelijkheden het beste bij uw situatie passen.

Bel BIS|Econocom: 015 287 487 of neem contact op via het contactblok rechts.

Meer over AV as a Service

Ga terug naar BIS|Econocom Services.

Gratis advies over AV as a Service? BIS helpt u graag verder:

Bel

015 287 487

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct
Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden