Smart Buildings

Een slim gebouw dat met u meedenkt

Stelt u zich eens voor… Hoe ziet uw ideale kantoorgebouw eruit? Zou het niet geweldig zijn om te werken in een gebouw dat met u meedenkt? Een smart building? Een gebouw dat snapt wat de behoeften van u en uw collega’s zijn? Dat helemaal is ingericht om efficiënt (samen) te kunnen werken en optimaal productief te zijn? Maar ook een gebouw waarin de sfeer ontspannen is en inspiratie, ideeën en innovatie worden gestimuleerd?

Smart Buildings – de technologie maakt het mogelijk

Hoewel het bovenstaande voor sommigen een verre droom is, weet u waarschijnlijk wel beter. De technologische ontwikkelingen hebben de afgelopen jaren zo’n vlucht genomen dat u nu al kunt profiteren van de smart building. Dankzij het “Internet of Things” (IoT) worden meer en meer producten en systemen onderling verbonden. Kleinere sensoren, verbeterde netwerktechnologie, slimmere software en cloud computing zorgen dat systemen onderling communiceren, zelfsturend worden en menselijk ingrijpen steeds minder nodig is. De smart building is geboren.

Van entree tot werkplek, van parkeerplaats tot overlegruimte

In een smart building is alle technologie en zijn alle omgevingsfactoren afgestemd op de gebruiker en de activiteiten die in het gebouw worden ontplooid. Vanaf de parkeerplaatsen tot de meeting rooms en van de individuele werkplek tot aan de coffee corners… het gebouw denkt mee, leert en stimuleert én verzamelt een enorme hoeveelheid gegevens (big data) die gebruikt kunnen worden om processen te optimaliseren, fouten te verminderen en de gebruikservaring te verbeteren.

Uw partner voor een smart building

BIS|Econocom is uw deskundige partner voor de realisatie van uw smart building. De bouw van het pand verzorgen wij niet, maar de optimale inrichting ervan zeker wel. Onze intensieve ervaring (sinds 1983 in de audiovisuele & IT industrie zorgt dat wij perfect weten welke infrastructuur nodig is - en welke apparatuur en oplossingen op die infrastructuur aangesloten moeten worden - om aan al uw wensen en eisen te voldoen. Wij zorgen daarbij voor een integrale oplossing waarin alle apparatuur ook onderling met elkaar verbonden is en communiceert.

Meer weten over smart buildings?

In onze filosofie is de technologie onzichtbaar aanwezig en staat deze altijd in dienst van de gebruiker; en niet andersom. Meer weten? Lees verder via onderstaande menu-items.

Of bel BIS|Econocom: 015 287 487 of neem contact op via de mogelijkheden rechts.

Meer over Smart Buildings

Gratis advies over Smart Buildings? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte

Nieuws

23/7 Webinar: Bijkomende digital signage partner brengt u naar onze native cloud omgeving

23/7 Webinar: Bijkomende digital signage partner brengt u naar onze native cloud omgeving

Wanneer je niet kan investeren ... is er meer mogelijk dan je denkt

Wanneer je niet kan investeren ... is er meer mogelijk dan je denkt

2 nieuwe whitepapers: Clickshare conference & extra tips om langer thuis te werken

2 nieuwe whitepapers: Clickshare conference & extra tips om langer thuis te werken

nieuws