Referenties

Leaseplan

LeasePlan is een van grootste leasingmaatschappijen ter wereld, met 1,7 miljoen voertuigen in meer dan 30 landen. Ze beheren de volledige levenscyclus van de voertuigen en nemen alles voor hun rekening, van aankoop en onderhoud tot het verkopen van voormalige leaseauto’s. Dankzij meer dan 50 jaar ervaring zijn ze een vertrouwde partner voor zowel grote klanten en KMO's als voor individuele consumenten. Of je nu een enkele auto of een volledig wagenpark nodig hebt, het is onze missie om ‘elke auto, altijd en overal’– te leveren, zodat je je kunt richten op wat er nu zal volgen. BIS|Econocom werd ingeschakeld om de verhuis naar een nieuw kantoor in goede banen te leiden op audiovisueel vlak.

Hoe creëer je de perfecte Huddle Room?

Naast andere kantoortrends zijn huddle rooms enorm populair geworden op de moderne werkplek. Veel bedrijven gebruiken huddle spaces om de productiviteit van kleine teams te verhogen, ook Leaseplan ging voor dit concept. Een huddle room is dus een kleine ruimte in een kantooromgeving. Werknemers komen hier samen om problemen en ideeën te bespreken. Het doel is om snel bij elkaar te komen met een team. Het moet dus een uitnodigende en strategische ruimte zijn, die doelbewust is ontworpen en gebouwd voor productiviteit. Een werknemer komt toe in de ruimte, sluit zijn laptop aan met 1 kabel en beschikt over netwerk, de Poly Studio camera & soundbar, het externe Samsung scherm en stroom. De laptop wordt dus 1 met de huddle room, dit werkt het snelst voor iedereen en zorgt ook voor een zeer herkenbare interface om calls op te zetten en content te delen op afstand.

Digital Signage via PADS4

Elk bedrijf, ook Leaseplan, heeft eigen wensen en daarom bieden wij altijd een traject op maat aan. We kunnen een videowall adviseren bij een grote centrale hal en een enkel scherm of juist een digitaal informatiebord bij de receptie. We kijken altijd wat het beste bij de bedrijfsidentiteit past. Naast de hardware, software en het onderhoud & support assisteren we ook bij het ontwikkelen van templates en het creëren van content. Bij Leaseplan beschikt elke afdeling over een eigen display, waarop een internal comms loop draait, met daarna afdelingsspecifieke content. De coffee & lounge corners beschikken dan weer over een iets ‘luchtiger’ scenario. We geven ook de meetingrooms weer dankzij een koppeling met Microsoft Exchange, deze template werd volledig opgemaakt in een racing theme.

Meetingrooms uitgerust met Starleaf

StarLeaf videoconferentie is de meest efficiënte manier om mensen bij elkaar te brengen en ideeën te delen. Met StarLeaf videoconferentie versnelt u uw projecten terwijl u ook nog kosten en tijd bespaart. Of het nu gaat om 1-op-1 videogesprek of een conferentie met meerdere deelnemers, StarLeaf heeft de passende oplossing. StarLeaf videoconferentiesystemen zijn leverbaar met een USB camera of een PTZ-camera die op afstand kan draaien, kantelen en zoomen. Daarnaast kan er worden gekozen voor een systeem met één of twee display-aansluitingen. Bij gebruik in grotere conferentieruimtes kan een tweede microfoon worden aangesloten, zodat een goede verstaanbaarheid is gegarandeerd.

Roombooking met Evoko Liso

De Evoko Liso is de opvolger van de zeer populaire Evoko Room Manager en brengt ruimte reservering naar een nog hoger niveau. Meer features, meer inzicht en eenvoudigere installatie maakt de Liso een bijzonder interessant product voor u en uw klanten. Met de Evoko Liso is het mogelijk om vanuit je agenda of op één van de Liso displays iedere willekeurige ruimte te boeken. Daarbij is alle informatie over de ruimtes beschikbaar. Denk aan formaat, aanwezige apparatuur en status. Zo kan voor iedere vergadering eenvoudig de ruimte gevonden worden die aansluit op de vergaderbehoefte op dat moment. De Liso is voorzien van een slimme analyse functionaliteit waardoor een volledig inzicht in het gebruik van de ruimtes kan worden verkregen. Vergaderpatronen kunnen worden achterhaald en faciliteiten hierop aangepast.

Via deze weg willen we Leaseplan bedanken voor het vertrouwen en de leuke samenwerking. We wensen jullie veel productieve meetings toe in het prachtige pand! Wilt u ook innoveren met technologisch slimme audiovisuele oplossingen? Bel BIS: 015 287 487 of neem contact op via de mogelijkheden rechts. Hieronder nog enkele screenshots van content op de informatieschermen.
Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte