Klaar voor een hybride werkplek

Het comfort van thuis naar het kantoor brengen en de productiviteit van het kantoor meenemen naar huis.

Wij denken dat flexibiliteit vanaf nu de rode draad vormt in het ontwerp van kantoorruimtes. Het is hoogst waarschijnlijk de wens van werknemers, en misschien straks wel de plicht van werkgevers, om met slechts een deel van de normale fysieke bezetting verder te gaan. Laten we die kans aangrijpen om het kantoor flexibeler te maken, en daarmee méér geschikt voor hen die er gebruik van willen maken op het moment dat het hen uitkomt. De contouren van het hybride kantoor worden zichtbaar.

hybrid office

Die verminderde, meer gespreide aanwezigheid van mensen zorgt voor een nieuwe beschikbaarheid in ruimte. Dit proces is al jaren aan de gang, ook vóór de uitbraak van het coronavirus. Grote bedrijven als Google en Facebook bewandelen al jaren een alternatieve route, met flexibele werkplekken en -tijden. De één heeft behoefte aan stilte om zich te kunnen concentreren, de ander krijgt zijn beste ideeën in de drukte van een kantine.

Investeer in de juiste tools & technologie om uw hybride team efficiënt te ondersteunen

Voor een transformatie van de werkplek zijn in eerste instantie (veel) hardware & software nodig. Men moet in de toekomst vanuit elke ruimte moeiteloos kunnen (video)bellen. Camera's, microfoons en de IT-toepassingen die daarvoor nodig zijn moeten ruimtes zo flexibel mogelijk & veilig maken. Dáár ligt de opdracht waar bedrijven nu voor staan. Wij hebben alvast het portfolio met hybride tools afgestemd op de huidige markt & vraag. Laat je begeleiden, spreek met ons via Microsoft Teams of maak een afspraak en bezoek op een veilige manier ons hybride kantoor.

Slim het hybride kantoor induiken met deze oplossingen:

Deze Belgische organisaties hebben we reeds klaargestoomd voor het hybride werken

Sinds 2019-2020 merken we een gigantische shift op bij veel van onze klanten. Flexdesks, lockers, huddlerooms, ... de manier van samenwerken evolueerde (ook de laatste jaren al) zeer sterk. Door de pandemie worden de afwachtende- & ook kleinere organisaties toch in deze richting gestuwd. Maar hoe ziet zo'n hybride kantoor er eigenlijk uit? Dat ontdek je via deze reference cases:

Roche Diagnostics | IEE | Leaseplan | Allianz | Febelfin | Unilever referenties

Gratis advies? Vraag het een expert:

015 287 487
Vraag / Offerte

Nieuws

Succesvolle eerste BIS Bootcamp: Innovatie en netwerking centraal

Succesvolle eerste BIS Bootcamp: Innovatie en netwerking centraal

Econocom Groep lanceert Gather – Pionier in de evolutie van audiovisuele, UC & IT-oplossingen

Econocom Groep lanceert Gather – Pionier in de evolutie van audiovisuele, UC & IT-oplossingen

Kom de nieuwe Yealink meetingroom ontdekken!

Kom de nieuwe Yealink meetingroom ontdekken!

nieuws