Referenties

Febelfin & Febelfin Academy

Deze referentie case is extra speciaal voor ons. Al meer dan tien jaar werken Febelfin & Febelfin Academy zeer vlot met BIS|Econocom samen. De twee vorige panden werden destijds voorzien van moderne meeting tools, training lokalen en digital signage. Vandaag, in 2020, zijn deze 2 instanties samen verhuisd naar 1 volledig nieuw pand in Brussel... op een absolute toplocatie! Samen betrekken ze de tweede verdieping in het nieuwe Phoenix-gebouw.

Wat doen deze 2 organisaties precies?

Als vertegenwoordiger van de financiële sector probeert Febelfin jouw dagelijks leven aangenamer te maken. Dat doen ze met oog voor klimaat, technologie en samenleving. Met oog voor jouw kansen en risico’s. En met maatwerk voor alle leeftijden en voor ieders budget. Febelfin ontwikkelt samen met de banken een sociaal en transparant bankwezen.

Febelfin Academy, is al meer dan 10 jaar de erkende partner voor financiële opleidingen en trainingen in competentieontwikkeling. Je volgt bij Febelfin Acadamy een opleiding tot financial professional, gedoceerd door lesgevers die gepassioneerd en bekwaam met hun job omgaan.

Trainingrooms met retourmonitoren & camera registratie

We willen dat de lesgever en het publiek zich thuis voelen in de ruimte, zodat ze zich kunnen concentreren op de inhoud en niet op de techniek. We zorgen daarom dat alle apparatuur perfect op elkaar wordt afgestemd en centraal te bedienen is via een knoppenpaneel dat werd geïntegreerd in een opbergmeubel. In deze Visioncube vind je oa. draadloze microfoons en een dockingstation terug alsook connectiepunten en het Barco Clickshare systeem. Een Logitech Rally camera opent de weg om de sessies live te streamen of op te nemen voor herdistributie achteraf. Over het streamen lees je straks meer. De klant beschikt ook over een mobiele Samsung FLiP die zeer makkelijk te linken is met verschillende ruimtes.

Vergaderzalen met BYOD via Poly Studio’s & Logitech Rally Plus kits

Zodra je een meetingroom binnenwandelt kan je slechts 1 één kabel in je laptop plaatsen. Vervolgens neem je de controle over van de Samsung display met bijhorende videoconference oplossing. De kleinere rooms beschikken over de Poly Studio met extended mic op de tafel. De grotere ruimtes zijn uitgerust met Logitech Rally Plus systemen. De laptop of tablet staat steeds centraal, als je met Teams kan werken kan je perfect (zonder extra toelichting) een call opzetten en de apparatuur in de ruimte maximaal benutten. Deze oplossingen zijn Microsoft Teams certified (de zogenaamde MTR’s) waardoor je laptop automatisch de voorkeur geeft aan audio & video via deze externe apparaten.

Microsoft Surface Hub Room – Voor die ultieme Teams ervaring

De Hub 2S is de opvolger van de Surface Hub gen 1 en heeft een 50"-lcd met 4K resolutie en een beeldverhouding van 3:2. Input op het scherm verloopt via spraakcommando's, het touchscreen of een stylus. Voor spraakcommando's en videoconference heeft de 2S acht microfoons en twee speakers aan boord. Op de bovenkant staat een 4k-camera. Binnenkomen en je screen sharen via Miracast met touchback blijft spectaculair.

Digital Signage – Zaalbezetting & corporate branding

Elke organisatie heeft eigen wensen en daarom bieden we steeds een traject op maat aan. We kunnen een videowall adviseren bij een grote centrale hal of bijvoorbeeld een interactief scherm aan de receptie om jezelf aan te melden. De bedrijfsidentiteit vergeten we hierbij ook niet. Naast de hardware, software en het onderhoud & support assisteren we ook bij het ontwikkelen van templates en het creëren van content. Bij Febelfin (en de Academy) vind je een mix terug van portrait & landscape schermen. We geven ook de bezetting van de trainingrooms & meetingrooms weer via een koppeling met Microsoft Exchange, al deze templates werden opnieuw gemaakt aangezien de huisstijl volledig opgefrist werd net voor de verhuis.

Roommanagement – Evoko Liso

De populariteit van ruimtebeheer is niet verwonderlijk. U krijgt helder inzicht in de beschikbaarheid van ruimtes en boekt eenvoudig via uw agenda of smartphone een ruimte, inclusief de door u benodigde faciliteiten. Elke vergaderzaal werd voorzien van een Evoko Liso roombooking paneel met 3 types van status LED’s.

Epiphan Pearl Mini – Betaalbare mobiele recordingstudio

Sinds de lockdown krijgen we veel aanvragen voor dit toestel. Het is een all-in-one video recording, streaming en switching systeem. De Pearl Mini ondersteunt Full HD videokwaliteit en is uitermate geschikt voor kleinere events of lokale lessen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van twee camera’s, bij lezingen is één camera en één laptopbron mogelijk. De Pearl Mini is zeer gebruiksvriendelijk en maakt dan ook in een handomdraai een presentatie, tevens beschikt hij over een ingebouwd touchscreen, lokale meekijk optie, een SD slot en de mogelijkheid om een microfoon rechtstreeks aan te sluiten.

De Village – samen komen

In deze ruimte hebben we een projector met gemotoriseerd projectiescherm voorzien. In de zaal werd een eenvoudig knoppenpaneel ingewerkt in de muur voor de bediening van het geheel. Met 10 inbouwluidsprekers van Biamp kunnen presentaties voor grote groepen gegeven worden, maar ook achtergrondmuziek afspelen behoort tot de mogelijkheden. De installatie is gekoppeld met een headsetmicrofoon. Ook hier werd een camera en de nodige patch aansluiting voorzien voor het Epiphan opnametoestel.

Via deze weg willen we iedereen bedanken voor het vertrouwen en de langdurige samenwerking. We wensen jullie veel productieve meetings & trainingen toe in het prachtige pand! Wilt u ook innoveren met technologisch slimme audiovisuele oplossingen? Bel BIS: 015 287 487 of neem contact op via de mogelijkheden rechts.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte