Microsoft Teams

Creëer een multifunctionele Teams omgeving

Microsoft Teams is een digitale hub die gesprekken, inhoud en apps op één plek samenbrengt. Het is voornamelijk een op chat gebaseerde samenwerkingstool. De belangrijkste functie is het faciliteren van een veilige online-omgeving om samen te werken en de productiviteit te verhogen. Het is een relatieve nieuwkomer in de markt voor chat en gezamenlijke communicatie. Microsoft Teams combineert als het ware de verschillende samenwerkingsfunctionaliteiten van Office 365 in één omgeving. Het heeft een chatfunctie à-la-Skype geïntrigeerd met samenwerkings- en projectmanagementtools van bijvoorbeeld Microsoft Groups. Omdat alle organisaties wel met een vorm van Word, Excell of PowerPoint werken, heeft Microsoft getracht om de perfecte tool voor professionele samenwerkingsteams te ontwikkelen.

Steeds meer organisaties ontdekken het gemak, de kracht en de voordelen van Teams als all-in-one communicatieplatform… BIS|Econocom heeft de kennis en mogelijkheden om een totaaloplossing rondom Teams te realiseren, waarin technologie, hardware, software, randapparatuur en infrastructuur maximaal bijdragen aan kennisdeling en samenwerking. Ongeacht waar de deelnemers zijn en welk device ze gebruiken.

Verbinding met uw (high-end) conference & meeting rooms

BIS|Econocom biedt eveneens de mogelijkheid om uw Teams clients contact te laten maken met de professionele videocommunicatiesystemen van bv. Polycom, Cisco en Starleaf, zodat ook (high-end) videoconference rooms bereikbaar zijn voor de Skype for Business gebruiker. Gebruikers kunnen zo via dit multiplatform wereldwijd en face-to-face communiceren met (groepen) collega’s, partners, klanten en andere relaties. Op deze manier wordt Teams echt een grensoverschrijdend platform voor geïntegreerde collaboration.

Teams accessoires

Naast deze mogelijkheden levert BIS|Econocom alle aan Teams te koppelen hardware, zoals videobars, desktop- en conferencetelefoons, headsets, etc. De headsets en telefoons beschikken over net andere kenmerken, maar zijn stuk voor stuk ontworpen om uw conference ervaring te verbeteren.

Enkele voordelen van een complete Teams omgeving:

  • U profiteert (nog) meer van uw conference & collaboration oplossing. Hogere ROI.
  • Werkt altijd en is altijd klaar voor gebruik.
  • Verbetert de team samenwerking; ook tussen desktop en meeting room.
  • Zorgt voor professionele videokwaliteit voor Teams gebruikers.

Voortaan haakt u via Teams remote aan bij bv. een meeting in de boardroom of bij een interactieve brainstormsessie in een van uw samenwerkruimtes. Zó effectief heeft u nog nooit vergaderd en overlegd.

Laat vrijblijvend uw gegevens achter en ontvang extra informatie, een plaatsbezoek of een offerte:

Nieuws

8 do's en don'ts voor thuiswerk

8 do's en don'ts voor thuiswerk

Samenwerken van thuis uit: Van aantrekkelijk naar noodzakelijk...

Samenwerken van thuis uit: Van aantrekkelijk naar noodzakelijk...

Revolutionaire ClickShare met conference functionaliteit

Revolutionaire ClickShare met conference functionaliteit

nieuws