Digital signage content

Content Creatie

Geeft uw communicatieboodschap vorm en kracht

Narrowcasting is een communicatiesysteem. De informatie die u wilt overbrengen is daarom het belangrijkste onderdeel van uw oplossing. BIS is ook uw partner om uw informatie binnen prachtig gevisualiseerde templates en met een aantrekkelijke opmaak weer te geven op uw informatiescherm.

De grafische en multimedia specialisten van BIS Creative staan klaar om de templates én de inhoud (content) van uw narrowcasting omgeving voor u te verzorgen. Geheel passend binnen uw communicatiefilosofie en huisstijl. Uiteraard heeft u altijd zelf de mogelijkheid tekstuele en visuele aanpassingen te doen en deze real time weer te geven. Bovendien is het mogelijk om speciale narrowcasting abonnementen af te sluiten waarmee u 24 uur per dag geheel legaal beschikt over bijvoorbeeld de meest recente weer- en verkeersinformatie.

Zodra uw Narrowcasting oplossing is geïnstalleerd en uw communicatieboodschap is vormgegeven zorgt BIS ervoor dat deze content op de juiste manier in uw signage software wordt geladen en zodanig wordt ingepland dat deze op het goede moment en de juiste beelddrager wordt getoond. Ook worden eventuele koppelingen met uw databases of/en RSS feeds gemaakt.

BIS verzorgt het allemaal voor u. U heeft er geen omkijken naar en profiteert voortaan alleen van alle voordelen die BIS ID u biedt. Om u helemaal te ontzorgen bieden wij u de mogelijkheid een abonnement af te sluiten voor content onderhoud.


Inform & Share Concepts

Wist u dat wij concepten hebben met digital signage content? Beelddrager, randapparatuur, verlichting en meubilair zijn optimaal op elkaar én de toepassing afgestemd. U hoeft nergens meer aan te denken en ziet in één oogopslag wat u mag verwachten.

Inform & Share Concepts
Inform & Share Concepts

Met de BIS Inform & Share concepten realiseert u in één keer de ideale ontvangst, koffiehoek, wachtruimte of werkplek. Met de innovatieve digital signage software, die onderdeel van deze concepten is, heet u de bezoeker op een persoonlijke manier welkom en laat u real time informatie zien over uw organisatie, het weer, verkeer en ander nieuws. De actuele informatie verschijnt vanzelf, waardoor er altijd een juist beeld wordt gegeven. U hoeft deze niet elke keer te vernieuwen.

Interesse in dit concept? Vul uw gegevens in:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden


content ontwerp

Ga terug naar BIS Narrowcasting.

Meer over Content

Gratis advies over Content Creatie? Vraag het een expert:

Bel

015 287 487

Wij bellen u ook graag:

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Chat direct

Mail

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

Ontvang uw offerte

bedankt voor uw aanvraag

probleem bij verzenden

adressen en route

Referenties

35 schitterende ruimtes bij Bose
35 schitterende ruimtes bij Bose

35 schitterende ruimtes bij Bose

lees meer
Dräger
Dräger

42 audiovisuele ruimtes, narrowcasting, videoconference en roombooking bij Dräger

lees meer
meer referenties

Evenementen

sep28

Wireless Presenting & Collaboration solutions

lees meer
evenementen