Raadzaal

Raadzaal inrichten voor discussie en debat

Wij zorgen voor de juiste ondersteunende faciliteiten om ook in jouw gemeente debatten, presentaties en vergaderingen in goede banen te leiden en digitaal te verslaan. Een goed ingerichte raadzaal draagt in grote mate bij aan een goede werking van ons democratisch systeem.

Discussiesysteem

Verschuiving van burgers van de publieke tribune naar de woonkamer

Een revolutie binnen overheden; de verschuiving van burgers van de publieke tribune naar de woonkamer. Met de combinatie van intelligente discussiesystemen, camera’s en streaming technologie biedt je burgers de mogelijkheid om tijd- en plaatsonafhankelijk bij (raads)vergaderingen en persconferenties aanwezig te zijn. Een schoolvoorbeeld van ultieme transparantie van de overheid en dé manier om de politiek dichter bij de burger te brengen. De mogelijkheid om naast de uitzending ook de agenda en sprekersinformatie te bekijken, te chatten, gerelateerde documenten in te zien of een reactie achter te laten maakt de betrokkenheid van de burger nog groter.

raadzaal gemeente

Digitaal opnemen, archiveren en terugkijken van bijeenkomsten

Gekoppeld aan de technologie van BIS|Econocom webcasting zit de mogelijkheid om vergaderingen en bijeenkomsten digitaal op te nemen, te indexeren en te archiveren. Het notuleren van vergaderingen wordt stukken eenvoudiger; net als het zoeken en terugvinden van onderwerpen op datum, onderwerp of spreker. Een mooie service naar burgers en een tool waarmee je eenvoudig een dialoog met burgers kunt starten.

Interactieve discussiesystemen met LCD scherm en stemfunctionaliteit

Met een interactief discussiesysteem met op iedere post een LCD scherm bekijk je met één druk op de knop welke onderwerpen ter discussie staan, hoe de agenda eruit ziet, wat de spreektijden zijn, wie er spreken en wie alle deelnemers zijn, inclusief alle benodigde achtergrondinformatie. De resultaten van stemmingen worden direct op het eigen en centrale scherm (anoniem of herkenbaar) zichtbaar gemaakt.

raadzaal met flexibel meubilair

Een flexibel te gebruiken discussiesysteem in de raadzaal

Door in de raadzaal het discussiesystemen te koppelen aan de overige audiovisuele voorzieningen, zoals beeld en geluid, geniet je van ongelofelijk veel mogelijkheden tijdens (raads)vergaderingen, conferenties en seminars terwijl het gebruik kinderlijk eenvoudig is. Ook stemfunctionaliteit, streaming video en data, digitaal notuleren en automatisch archiveren is in hetzelfde systeem te integreren.

Advies op maat voor de raadzaal van jouw gemeente

Wil je de raadzaal opnieuw inrichten of updaten? Neem contact op met één van onze adviseurs. Wij denken graag met je mee. Bel BIS|Econocom 015 287 487 of vul het contactformulier rechts in.

Ga terug naar het ruimte-overzicht.


Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte