Referenties

Westcon-Comstor

Westcon-Comstor is - met gespecialiseerde resellers over de hele wereld - een bekende en gewaardeerde distributeur van oplossingen voor Unified Communications en netwerkinfrastructuren. Van wereldwijde logistiek tot verkoop en technische ondersteuning, Westcon-Comstor doet er alles aan om samen met zijn partners snel en behendig op de razendsnelle ontwikkelingen in de markt in te spelen.


entree, ontvangstruimte, videowall, narrowacasting

Betrouwbaarheid, functionaliteit en gebruiksgemak

Bij het inrichten van het nieuwe kantoorpand van Westcon-Comstor werd BIS gekozen voor de levering, installatie en onderhoud van audiovisuele apparatuur. Een uitdaging die we natuurlijk met twee handen hebben aangegrepen. De belangrijkste aandachtspunten bij de realisatie van de oplossingen waren de hoge betrouwbaarheid en een optimaal gebruikersgemak, zonder de gewenste functionaliteit uit het oog te verliezen. Daarnaast moesten de oplossingen voldoen aan de huidige standaards en voorbereid zijn op toekomstige ontwikkelingen.

Krachtige weergave van nieuws en infotainment

Inmiddels heeft BIS dit mooie project afgerond. En het resultaat mag er zijn! Zo worden in de entree bezoekers welkom geheten met behulp van een overweldigende videowall. De content op deze videowall is eenvoudig te beheren via de BIS ID content runner, een door BIS ontwikkeld content management systeem voor flexibele narrowcasting. Op de videowall worden onder meer nieuwsberichten, (bedrijfs)informatie, zalenplanning en andere mededelingen op een aantrekkelijke manier weergegeven. Natuurlijk binnen een speciaal ontworpen template dat past bij de Westcon-Comstor huisstijl. Leuk om te melden is dat ook het grafische ontwerp van de template door eigen mensen van BIS is verzorgd.


trainingsruimte, smartboard, ruimtereservering

Functionele vergader- en overlegruimten, trainingsruimten, boardroom en showroom

Naast de indrukwekkende videowall heeft BIS diverse trainingsruimtes, demonstratieruimtes en meeting rooms voorzien van (interactieve) presentatiemiddelen, zoals LED (touch) displays, SMART boards, speakers en aansluitpunten. In een aantal ruimtes zijn deze middelen in een meubel geïntegreerd, waardoor randapparatuur en bekabeling uit het zicht is. Goed voor zowel de uitstraling van de ruimte als voor de veiligheid en levensduur. In de boardroom en conference room kunnen gebruikers via videoconference met klanten en partners videovergaderen.

Ruimtereserveringssysteem voor het eenvoudig boeken en beheren van alle ruimtes

Om de beschikbare zalen en ruimtes binnen het nieuwe Westcon-Comstor pand overzichtelijk te kunnen inplannen, heeft BIS een ruimtereserveringssysteem geïmplementeerd. Dankzij het 8” LED display bij iedere vergaderzaal, trainingsruimte of boardroom is direct duidelijk of de ruimte beschikbaar is of niet. Doordat het systeem is gekoppeld aan het netwerk kunnen medewerkers ook vanaf hun PC of laptop, bijvoorbeeld in MS Outlook, een ruimte boeken. Gebruiksvriendelijker kan niet!

vergaderruimte, ruimtereservering

Al met al heeft Westcon-Comstor een pand met zeer functionele en toekomstbestendige audiovisuele oplossingen, die voldoen aan de gestelde eisen en wensen én die helemaal tegemoet komen aan de verwachtingen van de gebruikers.

Wilt u ook een spectaculaire videowall, functioneel ingerichte ruimtes of een ruimtereserveringssysteem? Bel BIS 015 287 487 of vul het contactformulier rechts in.

Ga terug naar het referentieoverzicht.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte