LCD schermen

LCD scherm: detailrijke weergave van ieder type info

Een LCD scherm is een centraal element in veel vergaderruimtes, presentatieruimtes, in digital signage oplossingen, wachtkamers, entrees etc. Het opvallende formaat, de schitterende beeldkwaliteit (haarscherp, vol detail en kleurecht) en het oogstrelende design maken dat een LCD scherm vaak wordt ingezet. Daar komt bij dat tegenwoordig ook de echt grote formaten LCD flatscreens betaalbaar zijn, zodat de mogelijkheden en toepassingen haast onbeperkt zijn.

BIS|Econocom is leverancier van de LCD schermen van wereldwijd gerenommeerde fabrikanten als Samsung, Sharp, Philips, CTOUCH en Avocor en staat voor kwaliteit, gebruikersgemak en service. Wij leveren ieder beschikbaar formaat LCD schermen en veel van onze flatscreens zijn geschikt om 24/7 te functioneren (ideaal bij o.a. digital signage). Wij adviseren u graag over de afmetingen en specificaties van die LCD schermen, die in uw situatie het meest geschikt zijn.

Het is belangrijk te weten dat u in zakelijke omgevingen, waarin kwaliteit en betrouwbaarheid belangrijk zijn en geborgd moeten blijven, beter niet kunt kiezen voor LCD TV’s (consumer modellen), maar veel beter kunt gaan voor professionele LCD monitoren. De reden hiervoor is dat professionele monitoren geschikter zijn voor intensief gebruik, hoogwaardigere componenten bevatten, veel meer aansluitingen hebben, beter via control systemen te bedienen zijn, voorzien zijn van geavanceerde koeling en slimme beveiliging en ook nog eens vandalisme proof zijn. Ideaal voor gebruik in vergader- en presentatieruimtes, maar ook in uw ontvangsthal, bedrijfsrestaurant, wachtkamer etc. Uw informatie op een aansprekende manier weergeven in een publieke ruimte? Ook hiervoor zijn onze professionele LCD flatscreens perfect te gebruiken.

LED techniek voor milieuvriendelijke topkwaliteit

Steeds meer LCD schermen maken gebruik van LED backlight technologie, waardoor een LCD display steeds minder plaats inneemt - het LCD scherm is slechts een paar centimeter dik - en een laag energieverbruik heeft. Een LCD scherm met LED technologie verbruikt niet alleen minder stroom, maar produceert ook minder warmte waardoor extra energie wordt bespaard. Tot slot gaan LEDs veel langer mee en maken ze de displays flexibel inzetbaar en ecologisch verantwoord. Alle LCD flatscreens in het BIS|Econocom assortiment zijn uitgerust met LED backlight technologie.

Touch technologie: de volgende stap

U leest het… een professioneel LCD scherm kenmerkt zich door zijn geavanceerde technologie, beveiligingsmogelijkheden, etc. Maar wanneer een LCD scherm wordt gecombineerd met innovatieve touch technologie krijgt u een interactief LCD display, waarmee u echt een dimensie toevoegt aan vergaderingen, presentaties en brainstormsessies. De touch technologie zorgt voor precisie, snelle navigatie en optimale interactiviteit. Met slechts een aanraking van het LCD scherm kunt u tekenen, tekstverwerken, filmpjes kijken, surfen op internet etc. De touch flatscreens zijn beschikbaar in zowel kleine als hele grote formaten. Lees meer over onze interactieve LCD schermen bij touchscreens.

Innovatie van Samsung: transparante LCD displays

Transparante panelen. Interactieve ramen. Inspirerende toepassingen van de volgende generatie displaytechnologie. Dankzij de transparante LCD schermen van Samsung zal ons (kijk)gedrag in de komende jaren sterk veranderen. Temeer omdat de technologie ook door Samsung wordt toegepast in touch schermen, zodat interactieve ramen op niet al te lange termijn meer regel dan uitzondering zullen zijn.

BIS|Econocom verwacht dat deze innovatie veel zal worden gebruikt voor openbare ruimtes, informatieborden, etalages, het raam in de trein of de voorruit van de auto waarop gelijk de te nemen weg of andere informatie kan worden weergegeven.

Nieuwsgierig naar hoe dit er in praktijk uitziet? Bekijk deze video.

Ga terug naar Beeld.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Vergaderruimte
Vergaderruimte

Efficiënt vergaderen in de juiste ambiance

lees meer
Trainingsruimte
Trainingsruimte

Trainingsruimte voor personeel, studenten en klanten

lees meer
Openbare ruimte
Openbare ruimte

Krachtige communicatie in openbare ruimtes

lees meer
meer ruimtes