VisionFrame

VisionFrame: Stijlvolle integratie van videowalls

Videowalls zijn in. Niet alleen voor gebruik in high-traffic areas, grote ontvangstruimtes, control rooms en calamiteitencentra, maar meer en meer ook in gewone vergaderruimtes.

videowall display meubilair

Als u kiest voor een videowall van bijvoorbeeld 2x2 kwalitatief hoogwaardige beeldschermen dan kiest u voor superstrak beeld, hoge kwaliteit en veel detail. Maar u kiest evengoed voor uitstraling, emotie, professionaliteit en overtuigingskracht. En juist vanwege deze laatste, wat minder tastbare, eigenschappen van videowalls is het o zo belangrijk dat uw videowall in uw ruimte wordt geïntegreerd op een stijlvolle manier, die past bij de uitstraling van uw ruimte.

Dat kan! Juist vanwege de opkomst van het gebruik van videowalls en juist vanwege hun krachtige uitstraling heeft BIS|Econocom zijn VisionFrame en VisionFrame DeLuxe ontwikkeld; prachtige oplossingen waarin uw videowall – inclusief alle bekabeling, audio-apparatuur en verdere randapparatuur – op bijzonder fraaie wijze is weggewerkt.

De door BIS|Econocom architecten ontworpen VisionLine biedt ook stijlvolle en bijpassende vergadertafels, dressoirs of wandmeubels waarin de AV infrastructuur geïntegreerd kan worden.

Kies ook voor videowall integratie in optima forma. Kies voor de VisionFrame of het VisionFrame DeLuxe.

Bel BIS|Econocom: 015 287 487 .

Ga terug naar de VisionLine.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Wachtruimte
Wachtruimte

De juiste ambiance in uw wachtruimte

lees meer
Boardroom
Boardroom

Functionaliteit en esthetiek gaan hand in hand

lees meer
Bedrijfsrestaurant
Bedrijfsrestaurant

nformeren en motiveren in uw bedrijfsrestaurant

lees meer
meer ruimtes