Touchscreens

Touchscreen monitor voor interactie & dynamiek in uw vergaderruimte

Naast gewone LCD schermen levert BIS|Econocom ook diverse touchscreen monitoren, waarmee het geven van interactieve presentaties en brainstormsessies ook binnen uw bereik komt. Met een touchscreen profiteert u zowel van al het goede van een LCD/LED display als van het beste van een interactief whiteboard (digibord).

Een touchscreen monitor van BIS|Econocom heeft een zeer goede beeldkwaliteit, grote kijkhoek, hoge contrastwaardes, lage eigendomskosten en lange levensduur gecombineerd met inspirerende interactieve mogelijkheden. Een touchscreen monitor is een welkome aanvulling in uw presentatieruimte, vergaderruimte of trainingruimte.

Wij hebben alle formaten van meerdere A-merk touchscreen display fabrikanten in ons touchscreen assortiment. Lees hier meer over onze touchscreen monitor merken Samsung, Sharp, Philips en CTOUCH.

Touchscreen monitor voor het geven van lessen en trainingen

Touchscreen monitoren bieden bijzondere dynamiek en extra interactiviteit tijdens lessen en trainingen, waardoor deze leuker worden om te volgen, maar ook om te geven. BIS|Econocom biedt alleen touchscreens van gerenommeerde A-merken die zich ruimschoots hebben bewezen en waarvan we de uitstekende kwaliteit (ook op de lange termijn) kunnen garanderen. Ga voor meer informatie naar onze pagina over het gebruik van een touchscreen in het onderwijs.

Touchscreen monitor voor vergaderingen en presentaties

Touchscreens worden allang niet meer alleen gebruikt tijdens lessen en trainingen. Vergaderen en presenteren met een touchscreen display is eveneens bijzonder efficiënt, inspirerend en impactvol. Denkt u eens aan de voordelen van het maken van aantekeningen direct op het scherm. Simpel met uw vinger of digitale pen! Op dezelfde manier kunt u tekst verwerken, gemaakte wijzigingen direct opslaan, e-mailen of printen en/of surfen over het internet.

Zonder enige moeite vliegt u met één vinger de wereld rond via Google Earth, start u een video op YouTube, opent u een app of vult u een spreadsheet in. U leest het… De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor u als gebruiker betekent een touchscreen monitor eenvoud, interactie, impact, dynamiek, aandacht, beleving!

Touchscreen voor interactieve narrowcasting

Door de touchscreen technologie te combineren met de technologische ontwikkelingen op het gebied van narrowcasting wordt een platform gecreëerd met aantrekkelijke mogelijkheden en toepassingen. Denk aan social media integratie, aan een winkelruit die tegelijkertijd fungeert als een interactief display of (3D) routing in gebouwen of het openbaar vervoer. Stuk voor stuk toepassingen die zijn gebaseerd op informatie uit databases, die getoond moet worden op een specifiek moment voor een specifieke doelgroep. De basis daarvan is een intelligent digital signage systeem gecombineerd met hoogwaardige touch displays. Een systeem dat BIS|Econocom graag ook voor u inzet. Lees hier meer over narrowcasting.

BIS|Econocom levert een complete oplossing afgestemd op uw gebruik. Naast touchscreens biedt BIS|Econocom u ook:

  • In hoogte verstelbare oplossingen
  • Montagebeugels voor solide touchscreen wandbevestiging
  • Verrijdbare onderstellen voor mobiel gebruik van uw touchscreen display
  • Zijborden voor extra schrijfruimte naast uw touchscreen monitor
  • Softwarepakket (ook merk onafhankelijk) afgestemd op de toepassing van uw touchscreen
  • Trainingen voor effectief gebruik van uw touchscreen monitor
  • Montage en onderhoud van uw touchscreen(s)

Interactieve tafels

Bij BIS|Econocom vindt u niet alleen interactieve schermen (touchscreens), wij leveren ook prachtige interactieve tafels. Er gaat een wereld voor u open. Dankzij de krachtige technologie levert uw tafel ineens een belangrijke bijdrage aan uw brainstormsessies, presentaties en overleggen. Met één druk op het tafeloppervlak opent u applicaties, maakt u aantekeningen, roept u informatie op en kunt u deze informatie bewerken en/of delen. Een touch table is voor diverse toepassingen zeer geschikt.

Meer informatie over een touchscreen monitor? Wilt u meer informatie of persoonlijk advies over vergaderen met een touchscreen display? Vul het contactformulier in. Onze adviseurs nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ga terug naar Beeld.

Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte

Uw ruimte

Vergaderruimte
Vergaderruimte

Efficiënt vergaderen in de juiste ambiance

lees meer
Trainingsruimte
Trainingsruimte

Trainingsruimte voor personeel, studenten en klanten

lees meer
Openbare ruimte
Openbare ruimte

Krachtige communicatie in openbare ruimtes

lees meer
meer ruimtes