Trainingsruimte

Trainingsruimte voor personeel, cursisten en klanten

Het kennisniveau van werknemers en klanten verhogen? Een trainingsruimte om interactief te werken met cursisten is dan onmisbaar. Met de juiste faciliteiten en uitstraling die pas bij de organisatie.

Jouw trainingen nog professioneler met goede audiovisuele ondersteuning

Als trainer wil je natuurlijk professioneel voor de dag komen en jouw cursisten zo goed mogelijk scholen. Een goede audiovisuele infrastructuur is dan onmisbaar. Van het eenvoudig weergeven van je presentatie op een scherm tot het opnemen en archiveren van trainingen met een haast onzichtbare dome camera. Dezelfde camera kan gebruikt worden om de spreker groot in beeld te brengen bij een grotere trainingsruimte of om cursisten in een andere ruimte mee te laten kijken bij handelingen die verricht worden. Zoals bij BHV trainingen.

Led scherm Led scherm

Interactie en dynamiek

Door gebruik te maken van een touch display maak je trainingen interactiever, dynamischer en interessanter. Ook biedt het de mogelijkheid om middels een koppeling met bijvoorbeeld eigen tablets of telefoons direct te toetsen of het niveau van de groep te bepalen.

De inhoud centraal niet de techniek

Wij willen dat de gebruiker zich thuis voet in een ruimte, zodat hij of zij zich kan concentreren op de inhoud en niet op de techniek. We zorgen daarom dat alle apparatuur perfect op elkaar wordt afgestemd en centraal te bedienen is. Zonder dat je daarvoor technische kennis nodig hebt. Daarbij nemen we graag de inrichting van het interieur mee. Zodat jouw trainingsruimte perfect is ingericht en docenten en cursisten er prettig kunnen werken.

Advies over de inrichting van een trainingsruimte voor jouw organisatie?

Wil je vrijblijvend advies van één van onze adviseurs over de inrichting van jouw trainingsruimte? We komen graag bij je langs om de ruimte te bekijken en te brainstormen over de mogelijkheden.

Bel BIS|Econocom 015 287 487 of vul het contactformulier aan de rechterzijde in. Onze specialist neemt snel contact met je op voor een afspraak.

Ga terug naar het ruimte-overzicht.