Referenties

Veelzijdige hybride werkomgeving bij HNK


HNK verhuurt inspirerende vergader- en samenwerkruimtes in kantoorpanden. Om helemaal klaar te zijn voor de combinatie tussen face-to-face en online (hybride) werken, konden de ruimtes een professionele upgrade gebruiken. Niet gek dat HNK daarvoor bij BIS|Econocom aanklopte. Wij hebben dit uitdagende project met beide handen aangepakt en dankzij onze kennis en uitgebreide oplossingen voor het hybride kantoor tot een succes gebracht.

Gebruiksvriendelijkheid en compatibiliteit voorop

HNK, onderdeel van kantorenbelegger NSI, heeft kantoren op 14 locaties. Huurders mogen werken op alle locaties. Daarom is het belangrijk dat de ruimtes en apparatuur uniform zijn en compatibel zijn met diverse conferencing platforms. Omdat de meeste gebruikers een eigen laptop of mobiel device meebrengen, moet vergaderapparatuur tevens te gebruiken zijn op basis van Bring Your Own Device.

Draadloos beeld presenteren vanaf ieder device

Barco’s ClickShare maakt het ook mogelijk om informatie vanaf laptops draadloos én gelijktijdig te laten zien via projectie, een LCD scherm of digitaal whiteboard. Je plugt eenvoudig de USB-button in je laptop, tablet of smartphone en het beeld wordt met één klik centraal weergegeven. Inclusief het geluid. Het systeem geeft automatisch de best mogelijke resolutie weer.

Overal op dezelfde manier (video)vergaderen en werken

BIS|Econocom heeft HNK ontzorgd door alle locaties te voorzien van dezelfde vijf typen ruimtes. Hierdoor zijn gebruikers bekend en vertrouwd met de apparatuur, op welke locatie zij ook werken. Om te zorgen dat er altijd vergaderd en samengewerkt kan worden tussen verschillende locaties zijn alle ruimtes voorzien van videoconference oplossingen.

 • Basic Meeting Room
  De Basic Meeting Room is ingericht voor besprekingen in klein gezelschap. Deelnemers delen draadloos hun laptopbeeld met het 55” vergaderscherm en kunnen hoogwaardig videovergaderen dankzij de Poly Studio videobar. Het Bring Your Own Meeting concept van Barco garandeert dat iedereen zijn favoriete videoplatform kan gebruiken en toch kan profiteren van de vergaderapparatuur in de ruimte.

 • Boardroom
  In de boardroom kunnen middelgrote groepen prettig samenkomen. Uiteraard kan hier ook het beeld van persoonlijke devices draadloos gepresenteerd worden op het 65 inch display. Voor videoconferencing is er een Logitech Rally camera en Shure microfoons geïnstalleerd voor perfecte verstaanbaarheid in de hele ruimte. Via een touchpanel kan de apparatuur heel eenvoudig bediend worden.

 • Collaboration Space
  Zoals de naam al doet vermoeden, is de Collaboration Space helemaal ontworpen voor interactieve samenwerksessies. Op een 70 inch Windows Collaboration Display kunnen gebruikers perfect brainstormen, tekenen, aantekeningen maken. Met personen ter plaatse, maar is het net zo makkelijk om even een collega ‘bij te bellen’.

 • Huddle Room
  Voor ad-hoc overleg met één of twee collega’s is de Huddle Room heel geschikt. In informele setting even een wat bespreken? Je sluit je laptop met één druk op de knop aan op het 55 inch display en kunt beginnen.

 • Showroom
  Iedere locatie is ook voorzien van een showroom. Hierin kunnen bijeenkomsten worden georganiseerd, zoals workshops en netwerkborrels. De grote LED wall/videowall is zeer geschikt voor het weergeven van bijvoorbeeld welkomstboodschappen en presentaties. De hoogwaardige Bose speakers zorgen dat er door de hele showroom perfect geluid te horen is, van muziek of filmpjes tot toespraken via de Sennheiser microfoon.

User & adoption plan voor maximaal profijt

Om te zorgen dat alle gebruikers goed kunnen werken en alle voordelen uit de faciliteiten van HNK halen, heeft BIS|Econocom een user & adoption programma uitgerold. Door middel van duidelijke instructievideo’s en gebruikerstrainingen worden huurders geholpen om optimaal gebruik te maken van de audiovisuele oplossingen.


BIS|Econocom is trots op dit mooie project en wenst alle huurders van HNK veel succes bij het gebruik van de hybride kantoor oplossingen. Wil jij ook (hybride) samenwerken met maximaal comfort? Neem dan vandaag contact op.

Bel BIS|Econocom: +32 (0)15 - 287487 of gebruik de contactmogelijkheden rechts.
Gratis advies? BIS|Econocom helpt je graag verder:

015 287 487
Vraag / Offerte