Streaming & Archiving

Digitale ondersteuning vóór, tijdens en na de raadsvergaderingen

Ben jij, net zoals vele andere gemeenten ook op zoek naar een alles-in-één oplossing voor de ultieme ondersteuning van vergaderingen en bijeenkomsten in de raadzaal? Om het gehele primaire proces rondom een (raads)vergadering maximaal te ondersteunen, zodat de raadsleden zich volledig kunnen richten op hun taken? Met onze DigiRaad oplossingen realiseer je het heel eenvoudig. Vele gemeentes gingen je al voor.

Alles-in-één totaaloplossingen

De DigiRaad is een alles-in-één oplossingen die de volledige workflow van ieder raadslid digitaal ondersteund. Van A tot Z geïntegreerd. Van het agenderen van een vergadering tot en met het delen van video-opnames van debatten en toespraken. En alles wat daar tussen zit; stukken uploaden, debatteren, opnames maken, opnames opslaan en opnames archiveren.

Eén prijs voor oplossing, installatie en onderhoud

Kies je voor een DigiRaad oplossing dan kies je voor volledig geïntegreerde en digitale ondersteuning van je raadsvergaderingen, inclusief installatie en onderhoud. En dat voor een vast bedrag per maand*. Je hebt nergens meer omkijken naar en kan je volledig richten op die zaken die binnen het publiek bestel écht belangrijk zijn.

Meer weten?

Wil je meer weten over de DigiRaad oplossingen? Bel 015 287 487 of vul het contactblok rechts is.
Onze adviseurs helpen ook graag jouw Gemeente verder.

*De DigiRaad oplossing kan ook door middel van eenmalige investering verkregen worden. Of een verhouding tussen beide.

Ga terug naar Conferencing & Webcasting.

Gratis advies? Vraag het een expert:

015 287 487
Vraag / Offerte

Neem een kijkje in onze digitale showroom

Bekijk al onze ruimtes in 360°