Decoratie en catering

Huur podium, decoratie en catering voor je evenement bij BIS|Econocom

Zaaldecoratie

Naast de audiovisuele inrichting verzorgt BIS|Econocom ook graag de aankleding van je evenementlocatie. Van sfeerdecoratie, planten, bloemen en meubilair tot tafeldecoratie, loungehoeken en tapijt. Event Rental heeft mogelijkheden in iedere stijl en sfeer die je wenst.

Natuurlijk speelt bij BIS|Econocom niet alleen de sfeer van je zaal een grote rol maar staat ook de functionaliteit en veiligheid centraal. Zo voldoet alle decoratie die Event Rental gebruikt aan de laatste brandveiligheidsvoorschriften en worden nooduitgangen altijd vrijgehouden. Kortom met de decoratie van Event Rental weet je zeker dat je veilig de juiste sfeer in huis haalt.

Op een podium ben je beter zichtbaar

Event Rental levert voor ieder evenement het juiste podium. De BIS|Econocom podia zijn modulair opbouwbaar en daardoor geheel aan te passen aan de vorm en grootte van uw ruimte. Natuurlijk zorgen de BIS|Econocom professionals ervoor dat het podium netjes opgebouwd en afgewerkt wordt in de kleur, hoogte en grootte die je wenst.

Naast onze veelgebruikte modulair opbouwbare podiumsets is Event Rental ook je adres voor al je specifieke podiumwensen. Denk hierbij aan mobiele podia, hoge podia met trappen en liften, dubbele podia, overdekte podia voor buiten of extra lange podia met ingebouwde verlichting.

Catering die echt in de smaak valt

BIS|Econocom verzorgt ook de catering voor je als je dat wenst. Van klein hapje en drankje tot culinaire diners voor honderden personen. Heeft je een bijeenkomst met een specifiek thema of internationale gasten dan bieden wij de mogelijkheid om je buffet of diner hier op aan te passen.

Van een Hollands buffet met typische Nederlandse gerechten tot warme en koude Afrikaanse lekkernijen; de mogelijkheden zijn ongekend. Natuurlijk wordt ook de drank tot in de puntjes verzorgd. Event Rental neemt je alle zorgen uit handen zodat je ook zelf kunt genieten van een onvergetelijk evenement.

Een podium huren bij BIS|Econocom? De complete catering en decoratie laten verzorgen?
Neem contact met onze expert voor vrijblijvend advies op maat.

Ga terug naar Event Rental.

Gratis advies? Vraag het een expert:

015 287 487
Vraag / Offerte